Legia Warschau voetbalshirts 2021-2022

Legia Warschau en kledingsponsor adidas hebben inmiddels alle Legia Warschau voetbalshirts voor het seizoen 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Polen de wedstrijden in de Portugese Ekstraklasa, de beker en in Europa gedurende 2021-2022. Adidas is sinds 2001 de kledingsponsor van de club uit Warschau en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk van de aankleding van de Poolse club.

Legia Warschau thuisshirt 2021-2022

Het Legia Warschau thuisshirt 2021-2022 is dit jaar volledig groen en bevat een all-over camouflage print in twee tinten groen. Daarnaast is het Legia Warschau thuistenue uitgerust met gouden en witte accenten. De gouden details verwijzen naar het kampioenschap en de positie van de club in het Poolse voetbal. De adidas strepen op de schouders zijn goud en alle logo's op het tenue zijn wit. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst bevat de badge van de club in het wit/zwart. De gouden ster boven het logo verwijst naar de vijfien landskampioenschappen van de club. Hoofdsponsor Plus500 versiert het midden van het tenue en de achterkant van het voetbalshirt is uitgerust met het logo van subsponsor FORTUNA. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt het oude clublogo in het goud. Op de mouwen staan de logo's van Królewskie en TISA. Het Legia Warschau thuistenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje en groene kousen met gouden adidas strepen.

Legia Warschau uitshirt en 3e shirt 2021-2022

Het Legia Warschau uitshirt 2021-2022 is dit seizoen grijs/wit en bevat een iets subtielere camouflageprint in verschillende tinten lichtgrijs. Alle logo's op het uittenue zijn zwart en hetzelfde geldt voor de adidas strepen op de schouders, de ronde hals en de band aan de onderzijde van de mouwen. Dit tenue bevat verder een ronde hals en ook dezelfde details als op het thuistenue. Legia Warschau heeft dit seizoen ook een 3e shirt, welke een alternatief vormt voor het uitshirt. De body van dit voetbalshirt is zwart en bevat een design van diagonale dunne groene lijnen. Ook de ronde hals en de adidas strepen op de schouders zijn (zwart/)groen. De mouwen van het derde tenue zijn wit met aan de onderkant een zwarte en groene band. Alle logo's en details zijn hetzelfde als op de andere tenues. Het Legia Warschau derde tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met groene details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Legia Warschau voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Emreli, Kastrati, Nawrocki, Rose, Muci, Pesqueira, Charatin en andere spelers. Ben je op zoek naar een voetbalshirt van Legia Warschau? Bestel het dan in deze officiële SHOP of deze winkel! 

Legia Warschau voetbalshirts 2021-2022

Legia Warschau uitshirt 2021-2022

Legia Warschau 3e shirt 2021-2022