Las Vegas Lights voetbalshirts 2022

Las Vegas Lights en Meyba hebben afgelopen week de nieuwe Las Vegas Lights voetbalshirts 2022 gepresenteerd! Meyba kennen we vooral als kledingsponsor van FC Barcelona in de jaren '90. Momenteel verzorgt het van origine Spaanse sportmerk ook de tenues van FC Twente. Las Vegas Lights is een iets minder bekende club. De club uit Las Vegas speelt haar wedstrijden op het tweede niveau van de Verenigde Staten. In de nieuwe tenues speelt Las Vegas Lights dus de USL Championship en bekerwedstrijden gedurende 2022.

Las Vegas Lights thuisshirt 2022

De Las Vegas Lights voetbalshirt 2022 hebben een vrij opvallend design. Het Las Vegas Lights thuisshirt 2022 is zwart en wordt gekenmerkt door de kleurige details. Het voetbalshirt bevat een all-over print van diagonale zigzag lijnen in het geel, roze en lichtblauw. Deze kleurencombinatie, geïnspireerd door de kleuren van het clublogo, komen ook terug in de band aan de achterkant van de ronde hals en in de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Meyba Sportswear prijkt op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Coincloud versiert het midden van het tenue. De rechtermouw bevat het logo van Bitcoin en de linkermouw de badge van de US Championship. De onderkant van het voetbalshirt bevat in het geel het motto van de club: ''Viva Lights.'' Op de achterzijde van de voetbalshirts prijkt aan de onderkant het logo van Patria Energydrinks. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gele, roze en lichtblauwe details.

Las Vegas Lights uitshirt 2022

Het Las Vegas Lights uitshirt 2022 is overwegend wit en bevat een all-over print van lijnen in dezelfde kleuren als op het thuisshirt. Deze print is echter geïnspireerd door het woestijnlandschap rondom Las Vegas. Het uittenue is uitgerust met een V-hals met aan de achterkant een roze lijn en ook de band aan de onderkant van de mouwen is roze. Het logo van CoinCloud prijkt in het blauw op het midden van het voetbalshirt en verder staan alle logo's in dezelfde kleur als op het thuistenue op het Las Vegas Lights uittenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met lichtblauwe en roze details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Las Vegas Lights voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als El-mesmari, Trejo, Keinan, Torres, Crisostomo, Molino, Jennings, Musovski, Almaguer en nog meer spelers.

De nieuwe Las Vegas Lights voetbalshirts 2022 kun je exclusief bestellen in de webshop van Meyba. Deze voetbalshirts zijn voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 70,- en voor kinderen (maten 116, 128, 140, 152 en 164) € 55,-. Check ook andere Meyba producten in de officiële Meyba webshop! 

Las Vegas Lights thuisshirt 2022

Las Vegas Lights uitshirt 2022

Las Vegas Lights voetbalshirts 2022

Las Vegas Lights uitshirt 2022

Gerelateerd nieuws