KV Kortrijk voetbalshirts 2023-2024

KV Kortrijk heeft in samenwerking met kledingsponsor Errea, met trots haar nieuwe tenues voor het seizoen 2023-2024 gepresenteerd. Errea is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van de Belgische voetbalclub. Het Italiaanse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Beltona. KV Kortrijk eindigde vorig jaar in op een veertiende plaats en zal dit seizoen zeker hoger willen eindigen in de Belgische Jupiler Pro League. Aan de tenues zal het in ieder geval niet liggen.

KV Kortrijk thuisshirt 2023-2024

Dit jaar is er bij KV Kortrijk gekozen voor een fel rood thuisshirt met witte accenten. De uiteinden van de mouwen zijn wit en daarnaast is in het midden van het shirt een wit vlak vrij gemaakt voor hoofdsponsor AGO. Opvallend is dat over de lengte van de mouwen ‘Novy’ te lezen is, wat eveneens één van de sponsoren is. Op de bovenkant van de borst is plek vrij gemaakt voor maar liefst drie logo’s. Aan de rechterkant zien we sponsor Unibet terug, in het midden kledingsponsor Errea en aan de linkerkant is plaats voor het clublogo. Het voetbalbroekje is eveneens rood met een witte onderkant en ‘Unibet’ op de voorkant, met daaronder het Errea logo. Opvallend is dat het clublogo op de achterkant van het broekje is geplaatst. De voetbalsokken zijn volledig rood zonder opdruk

KV Kortrijk uitshirt 2023-2024

Het nieuwe uitshirt van KV Kortrijk is eigenlijk een kopie van het thuisshirt, alleen is er gekozen voor een zwarte kleur, voor de rest is alles identiek. Dit betekent ook hier, plek voor sponsoren AGO op de voorkant en Novy op de mouwen. Het voetbalbroekje is eveneens volledig zwart met Unibet op de voorkant en daaronder de kledingsponsor Errea. Ook hier is ervoor gekozen het clublogo op de achterkant van het broekje te zetten. De voetbalsokken zijn volledig zwart, zonder opdruk.

De KV Kortrijk voetbalshirts 2023-2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Belgische voetbalclub. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van het nieuwe seizoen? Check het dan in deze fanshop!

KV Kortrijk voetbalshirts 2023-2024
KV Kortrijk voetbalshirts 2023-2024
KV Kortrijk voetbalshirts 2023-2024
KV Kortrijk voetbalshirts 2023-2024