12 september 2016

Kazachstan voetbalshirts 2016-2017

Het nationale elftal van Kazachstan draagt tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 nieuwe shirts. De tenues van Kazachstan zijn vorige week officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de voetbalbond van het land. In deze nieuwe shirts speelt Kazachstan onder andere de kwalificatiewedstrijden in poule E tegen Roemenië, Denemarken, Polen, Montenegro en Armenië. We bespreken hieronder het nieuwe shirt van het land waartegen het Nederlands Elftal het opnam in de kwalificatiereeks ter voorbereiding op Euro 2016.

Het nieuwe Kazachstan thuisshirt voor 2016-2017 is overwegend licht blauw en bevat fel gele details. Deze fel gele details komen allereerst terug in de v-baan over de borst. Bovendien zijn de drie Adidas strepen aan de zijkanten van het shirt fel geel. Dit geldt ook voor de subtiele lijn in de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder is het nieuwe shirt van het nationale elftal van Kazachstan uitgerust met een ronde hals. Op de borst prijken de logo's van de voetbalbond FFK (Football Federation of Kazakhstan) en Adidas. Het nieuwe tenue van Kazachstan wordt gecompleteerd door een licht blauw short met aan de zijkanten fel gele strepen van Adidas. Bovendien zijn de shorts uitgerust met de logo's van de bond en het Duitse sportmerk. De kousen zijn ook een combinatie van licht blauw en fel geel.

Zoals alle tenues van Adidas zijn de tenues van Kazachstan uitgerust met de Climacool technology van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden gedragen door sterren als Smakov, Nusserbayev, Konysbayev en Logvinenko! Check hieronder de foto's!

De nieuwe shirts van Kazachstan kan je vooralsnog nergens kopen! Wil je de fan shirts van het land scoren? Check ze dan in deze shop!

Kazachstan -voetbalshirt -2016-2017

Gerelateerd nieuws