KAA Gent voetbalshirts 2022-2023

KAA Gent en kledingsponsor Craft Sportswear hebben ook de nieuwe KAA Gent voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Gent de Belgische Jupiler Pro League, beker- en Conference League wedstrijden in 2022-2023. KAA Gent eindigde afgelopen seizoen op de vijfde plek in de Belgische competitie en won de play-offs voor Europees voetbalelftal. Ook dit seizoen is CRAFT weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de KAA Gent voetbalshirt. Het Scandinavische sportmerk is sinds medio 2018 de kledingsponsor van de Belgische voetbalclub.

KAA Gent thuisshirt 2022-2023

Het KAA Gent thuisshirt 2022-2023 heeft een vrij traditioneel design. Het voetbalshirt is dit jaar niet geheel blauw, maar bevat een design van verticale banen. Het voetbalshirt bevat drie verticale witte banen en twee blauwe banen. De mouwen zijn blauw en bovendien is het voetbalshirt uitgerust met een witte v-hals en witte kraag. Op de rechterborst prijkt het logo van CRAFT en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Hoofdsponsor VDK Bank staat op het midden van het voetbalshirt en onder de hals. Het logo van Hyundai staat op beide mouwen. Op de achterkant prijkt het logo van subsponsor Circus. Het KAA Gent thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met aan de bovenkant een witte band.

KAA Gent uitshirt 2022-2023

Het KAA Gent uitshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar dan zonder de verticale banen. Het uitshirt is wit en bevat een blauwe kraag. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is blauw. Boven deze band bevindt zich nog een baan met daarin blauwe en witte blokken. Daarnaast is de achterzijde van het tenue uitgerust met een all-over print van de skyline van de stad Gent. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het uittenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen. In sommige uitwedstrijden draagt KAA Gent het KAA Gent 3e voetbalshirt. Ook dit voetbalshirt heeft hetzelfde template als de andere twee tenues. Dit voetbalshirt is fel geel met een v-hals en een kraag. Dit voetbalshirt bevat op de mouwen ook een baan met daarin witte en blauwe blokken. Het voetbalbroekje en de kousen van dit tenue zijn ook fel geel.

KAA Gent Europa League voetbalshirt

Tijdens de wedstrijden in de Europa League draagt KAA Gent het speciale Europa League voetbalshirt. Dit voetbalshirt is blauw en bevat een all-over camouflage print. Verder is dit tenue uitgerust met een witte V-hals en een gevouwen kraag. Op het Europa League voetbalshirt staat niet het logo van VDK, maar het logo van Hamann International Logistics. Alle andere logo's staan op dezelfde plek als op de andere twee voetbalshirts. Het Europa League tenue wordt compleet gemaakt door hetzelfde voetbalbroekje en dezelfde kousen als het thuistenue.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de KAA Gent voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Tissoudali, Torunarigha, Malede, Okumu, Samoise, Owusu, Bezus en nog meer spelers. De nieuwe KAA Gent voetbalshirts kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Belgische club. Ben je op zoek naar andere merchandising van de club? Check het dan in deze winkel! 

KAA Gent thuisshirt 2022-2023

KAA Gent uitshirt 2022-2023

KAA Gent Europa League voetbalshirts 2022-2023