KAA Gent voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe KAA Gent voetbalshirts 2020-2021 zijn inmiddels ook officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Craft Sportswear. In deze nieuwe tenues speelt Gent de Belgische Jupiler Pro, beker- en Europese wedstrijden gedurende dit seizoen. KAA Gent eindigde afgelopen seizoen op een tweede plek in de Belgische competitie en speelt daarom dit seizoen ook Europees voetbal. Sinds de zomer van 2018 is Craft de kledingsponsor van de club en ook dit seizoen is het Zweedse sportmerk verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van ‘’de buffalo’s.’’

KAA Gent thuisshirt 2020-2021

Het KAA Gent thuisshirt 2020-2021 is dit jaar weer overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de brede verticale banen aan de onderkant van het tenue. Deze banen zijn geïnspireerd door de tooi van de indiaan uit het clublogo. Verder bevat het tenue een ronde hals met een opstaande kraag in het wit/blauw. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van CRAFT staat op de rechterborst en de trademark tekens van het merk komen terug in de bies van de mouwen. De linkerborst bevat de clubbadge en op het midden van het tenue staat sponsor VDK. Subsponsor Hyundai staat op beide mouwen van alle voetbalshirts. Het thuistenue van het keurkorps van trainer Jess Thorup wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauw/wit geblokte kousen.

KAA Gent uitshirt en 3e shirt 2020-2021

KAA Gent heeft dit seizoen twee verschillende uitshirts. Het eerste uitshirt is dit seizoen oranje met blauwe accenten. Dit tenue heeft hetzelfde template als het thuisshirt. De band aan de onderkant van de mouwen is blauw en hetzelfde geldt voor de opstaande kraag, welke ook een dunne, oranje lijn bevat. De logo’s van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het broekje en de kousen van het uittenue zijn ook oranje en op alle kousen van dit jaar is ook de naam van de club verwerkt. Het KAA Gent 3e voetbalshirt of alternatieve uitshirt heeft ook weer het iconische template. Dit tenue is wit met blauwe details. De opstaande kraag is blauw/wit en de band aan de onderkant van de mouwen is blauw. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met net boven het midden een blauwe lijn met daaronder de naam van de club. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe KAA Gent voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Jaremtsjoek, Dorsch, Mohammadi, Lustig, Odijidja-Ofoe, Fortuna en nog meer spelers.

De nieuwe KAA Gent voetbalshirts kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Belgische club. Ben je op zoek naar andere shirts van de club? Check het dan in deze winkel! 

KAA Gent thuisshirt 2020-2021

KAA Gent 3e shirt 2020-2021