KAA Gent voetbalshirts 2019-2020

KAA Gent en kledingsponsor CRAFT hebben inmiddels ook de nieuwe KAA Gent voetbalshirts voor 2019-2020 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club van trainer Jess Thorup de Belgische Jupiler Pro League, beker- en Europa League wedstrijden gedurende 2019-20. Craft is ook dit seizoen kledingsponsor van KAA Gent. Deze functie heeft het sportmerk sinds het seizoen 2018-2019. CRAFT is in Nederland ook kledingsponsor van PEC Zwolle.

KAA Gent thuisshirt 2019-20

Het KAA Gent thuisshirt voor 2019-2020 is dit seizoen weer overwegend blauw met dunne, witte, verticale pinstripes over het tenue. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals in het lichtblauw en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is lichtblauw. Het logo van CRAFT staat op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van de club. Sponsor VDK Bank staat zowel op het midden van de borst als op het midden van het thuistenue. De achterkant van het shirt bevat de logo’s van NAPOLEON Sports & Casino, Ghelamco & Baloise. Op de mouwen staat het logo van Hyundai met de trademark tekens van Craft. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

KAA Gent uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het KAA Gent uitshirt voor 2019-2020 is geel met blauwe pinstripes. Dit tenue heeft een subtiele v-hals en een dunne lijn aan de onderkant van de mouwen. De logo’s van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje en gele kousen. KAA Gent heeft dit jaar ook weer een alternatief uitshirt. Dit voetbalshirt is wit met lichtblauwe pinstripes. Ook de hals en band aan de onderkant van de mouwen zijn lichtblauw. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met lichtblauwe accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe KAA Gent tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Kubo, Bronn, David, Jaremtsjoek, Depoitre, Lustig en nog meer sterspelers.

De nieuwe KAA Gent voetbalshirts kun je alleen bestellen in de officiële clubnshop an de Belgische club. Ben je op zoek naar andere shirts van de club? Check het dan in deze winkel!