6 augustus 2014

Internacional voetbalshirts 2014-2015

De nieuwe Internacional voetbalshirts voor aankomend seizoen zijn officieel gepresenteerd. De voetbalshirts zijn ontworpen door Nike. In deze voetbalshirts zal Internacional de Campeonato Brasileiro Série A thuis- en uitwedstrijden in het seizoen 2014-2015 gaan afwerken. De voetbalshirts vormen een eerbetoon naar de trouwe en gepassioneerde Internacional fans. Het Internacional thuisshirt zal aankomende zondag in gebruik worden genomen. Het Internacional voetbalshirt is overwegend rood en kent ook witte details. Het voetbalshirt heeft een v-hals die aan de onderzijde rood gekleurd is. Het overige deel van de v-hals is wit. In de binnenzijde van deze hals is een leus van de club gedrukt: "Club of the people". Ook de bies aan de uiteinden van de mouwen zijn wit. De bies bevat echter wel een klein rood detail. Op de linkerborst van het voetbalshirt is het logo van Internacional gedrukt. Op de rechterborst komt een witte Nike swoosh terug. Het logo van hoofdsponsor Banrisul komt op het midden van het voetbalshirt terug. Dit logo is ook op de achterzijde van het voetbalshirt gedrukt.

Het Internacional uitshirt kent een ander design. Het voetbalshirt is overwegend wit en is verder ook in het bezit van rode details. Over de schouders en mouwen van het voetbalshirt loopt een rode baan en ook de moderne v-hals van het voetbalshirt is rood. In de binnenzijde van deze v-hals is ook de bekende leus van de club gedrukt: "Club of the people". De bies aan de onderzijde van de mouwen is wit, maar bevat ook een klein rood detail. De linkerborst is in het bezit van het logo van de club. De rechterborst wordt versierd met de Nike swoosh. Het logo van hoofdsponsor Banrisul komt zowel in het midden van het voetbalshirt als op de achterzijde van het Internacional voetbalshirt tot uiting. In de voetbalshirts van Internacional schitteren sterspelers als Leandro Damiao, Jo en Forlan. Check hieronder foto's van de nieuwe Internacional voetbalshirts. In de online voetbalshop van Subside Sports zijn de nieuwe Internacional voetbalshirts verkrijgbaar. Bij Subside Sports vindt je meer voetbalshirts van Zuid-Amerikaanse elftallen.

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!!!

Internacional Voetbalshirts 2014-2015

Internacional Thuisshirt 2014-2015

Internacional Thuisshirt 2014-2015 2

Internacional Thuisshirt 2014-2015 3 (1)

Internacional Uitshirt 2014-2015 3

Internacional Uitshirt 2014-2015

Internacional Uitshirt 2014-2015 2

Extra informatie Internacional voetbalshirts
Alle Nike voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van alle Nike elftallen is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

Bron foto's: news.nike.com