Het nieuwe 2012 uitshirt van de Braziliaanse club Internacional is officieel bekend gemaakt door de nieuwe teamkledingsponsor Nike en de club. In dit shirt speelt Internacional de uitwedstrijden in de Brazililiaanse Serie A gedurende het seizoen 2012. Voorgaande jaren was Umbro overigens nog teamkledingsponsor van de Braziliaanse club. Het nieuwe uitshirt van Internacional heeft hetzelfde design als het nieuwe 2012 thuisshirt van de club. Het voetbalshirt van Internacional is overwegend wit en bevat verschillende rode accenten. Zo zijn de onderkant van de mouwen rood, evenals de V-hals van het shirt.

Op de rechterborst staat het logo van teamkledingsponsor Nike in het rood en op de andere borst het logo van SC Internacional. Banrisul is de hoofdsponsor en staat met het logo op het midden van het voetbalshirt. De achterkant van het shirt bevat het logo van subsponsor Tramontina en de hoofdsponsor Banrisul. Daarop staat bovendien de naam van de club, net onder de kraag. Aan de binnenkant van de kraag is opnieuw het logo van de club te vinden en de vlag van Colorado. De Internacional uittenues worden gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rood-witte kousen.

Check hieronder de foto's van het nieuwe tenue van SC International. De Internacional voetbalshirts kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier

Internacional uitshirt 2012

 

Internacional uitshirt 2012