De Braziliaanse club Internacional heeft ook haar nieuwe shirts voor het seizoen 2011 bekend gemaakt. De nieuwe shirts staan geheel in het teken van het al vijf jaar durende contract met Reebok. Ook komend seizoen verzorgt Reebok de teamkleding van Internacional, de club uitkomend in de Braziliaanse Serie A. Het Internacional thuisshirt is vooral rood, heeft strakke mouwen, welke gekenmerkt worden door een rood-witte onderkant. Dit zijn ook de kleuren van de kraag.

Het Interacional uitshirt is wit, bevat een V-hals en heeft een brede rode baan ter hoogte van de borst, waarin de sponsor staat. Op beide Internacional voetbalshirts staat het logo van de club in het midden ter hoogte van de borst, het Reebok logo op de rechterborst en het logo van de Zuid Amerikaanse voetbalbond (CFS) op de linkerborst.

 

 

Het eerste tenue werd gemaakt door Humbertina Fachel, de moeder van de oprichters van Internacional. Het shirt was verticaal rood-wit gestreept en werd gedragen met een witte broek en zwarte kousen. In het jaar van oprichting werd het originele tenue al herzien tot een rood shirt met zwarte broek en kousen. Het zwart werd later vervangen door wit. Het shirt bleef in principe altijd rood, ook al waren er door de jaren vele variaties van rood en wit, waaronder een diagonale witte streep en een totaal wit shirt.

 

De Internacional shirts zijn vanaf nu hier beschikbaar. Koop het hier!