7 juli 2016

Inter Milan uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Inter Milan uitshirt voor 2016-2017 is vandaag tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van de Italiaanse club officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Inter Milan de Serie A, Coppa Italia en Europa League uitwedstrijden gedurende komend seizoen. Internazionale is afgelopen seizoen op een vierde plaats geëindigd in de Serie A, waardoor het weer Europees voetbal speelt. De uitwedstrijden van de club worden gespeeld in een shirt met verschillende unieke details uit de clubkleuren. We bespreken het design van het nieuwe shirt hieronder.

Inter Milan uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Inter Milan uitshirt is zoals altijd wit met de clubkleuren van de Nerrazzuri verwerkt. Waar het uitshirt van 2015-2016 een horizontale zwarte en blauwe band over de borst bevatten, zijn deze op het nieuwe voetbalshirt voor 2016-2017 verhuisd naar de mouwen. Beide mouwen bevatten een brede blauwe en zwarte band. Deze banden zijn onderverdeeld in dunnere blauwe en zwarte strepen. Verder is het nieuwe shirt van Inter uitgerust met een v-hals. De achterkant van deze v-hals bevat een blauwe band. Hierin is de naam van de club verwerkt: INTER. Dit verwijst naar de trots van de club. De swoosh van Nike op de rechter borst is ook blauw. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 1998 de tenues en trainingskleding van de club. Ook het logo van hoofdsponsor PIRELLI staat in het blauw op het midden van het voetbalshirt. PIRELLI vervult het shirtsponsorschap sinds 1995. Verder bevat de linker borst het embleem van de in 1908 opgerichte club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Giuseppe Meazza Stadion in Milaan. Boven het logo prijkt een gouden ster. Deze ster verwijst naar de meer dan 10 (18) gewonnen kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er een ster aan het logo van de club worden toegevoegd. Het shirt is aan de zijkanten uitgerust met een blauwe strip. Deze blauwe strip loopt door op de voetbalbroekjes.

Het short van het nieuwe Inter Milan uittenue is overwegend wit en bevat aan de zijkanten een helder blauwe lijn. Ook de logo's van Nike en de club zijn weer vertegenwoordigd op de broekjes. De kousen van het nieuwe tenue zijn geheel blauw en bevatten de swooh van Nike en een deel van de clubnaam (INTER) op het midden. Zoals alle tenues van de Amerikaanse kledingsponsor zijn de tenues van Internazionale uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe voetbalshirts en tenues schitteren sterren als Icardi, Eder, Banega, Nagatomo, Erkin, Jovetic, Melo en nog meer sterspelers. De club en Nike hebben ook een authentic voetbalshirt gelanceerd. Dit uitshirt is voorzien van de revolutionaire Aeroswift technology. Check meer over deze technologie hieronder! Check bovendien het nieuwe Inter Milan thuisshirt voor 2016-2017.

Inter Milan voetbalshirt kopen

Het nieuwe uitshirt van Internazionale voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. De authentic Vapor Match versie van het shirt heeft een prijs van € 140,- In deze shops kan je het Inter Milan shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of van de bedrukking van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, welke de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere Inter Milan producten kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwste Inter Milan voetbalshirt in de online Inter Milan SHO(iets goedkoper en inclusief officiële bedrukking)

of in de officiële Inter Milan shop van Nike!

Inter -milan -uitshirt -2016-2017

Inter -milan -uit -tenue -2016-2017

Technische informatie Inter Milan authentic voetbalshirt 2016-2017

Inter Milan en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor Aeroswift technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.