7 juli 2015

Inter Milan uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Inter Milan uitshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de Italiaanse club. In dit voetbalshirt speelt Inter Milan de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Inter Milan eindigde afgelopen seizoen als achtste in de Serie A, waardoor het geen Europees voetbal wist te behalen. Eerder lekte het design van het nieuwe Inter Milan voetbalshirt al uit. De uitgelekte versie blijkt ook daadwerkelijk het nieuwe uitshirt van Inter Milan te worden. Dit voetbalshirt staat geheel in het teken van de prijzen die de club heeft gewonnen tijdens de jaren '90 en de band die de club heeft met de stad Milaan.

Inter Milan uittenue 2015-2016 kopen

Het nieuwe Inter Milan uitshirt 2015-2016 is overwegend wit en bevat over het midden van het shirt een brede blauwe en zwarte band. Dit zijn de clubkleuren van Inter Milan en dit design had het uitshirt van Inter bovendien tijdens de jaren '60 en tijdens het seizoen 1990-1991. Dit was voor Inter Milan een legendarisch seizoen, omdat het tijdens het seizoen 1990-1991 voor het eerste in de geschiedenis van de club de UEFA Cup wist te winnen. In een tweestrijd met AS Roma wist Internazionale over twee wedstrijden te winnen. De eerste wedstrijd in het Giuseppe Meazza Stadion werd met 2-0 gewonnen door doelpunten van Matthaus en Berti en de uitwedstrijd in het Stadio Olympico werd met 1-0 verloren. Desondanks legde Inter Milan 25 jaar geleden voor het eerst beslag op de UEFA Cup. Dat zou niet de laatste keer zijn. Ook tijdens het seizoen 1993-1994 en 1997-1998 wonnen de Nerazzurri de UEFA Cup. In de horizontale blauwe en zwarte baan op het nieuwe Inter Milan uitshirt is de Il Biscione verwerkt, welke sinds de 13e eeuw synoniem staat aan de stad Milaan. De Il Biscione zijn de twee slagen, waarin de emblemen van twee vooraanstaande Milanese families verwerkt zijn. Deze slang zagen we eerder terug op het Inter Milan uitshirt van 2010-2011. Verder is het Inter Milan uitshirt voorzien van een ronde hals, welke aan de achterkant blauw/zwart is. Over de zijkanten van het nieuwe voetbalshirt loopt een blauwe strip. De linker borst is voorzien van het Inter logo met daarboven een gouden ster. Deze gouden ster verwijst naar de achttien gewonnen kampioenschappen van Inter Milan. Kledingsponsor Nike staat in het blauw op de rechter borst en is sinds 1998 verbonden aan de club. Hoofdsponsor Driver, onderdeel van Pirelli, versiert het midden van het shirt. Het nieuwe Inter Milan uittenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe strip. Ook hierop zijn de logo's van Inter Milan en Nike vertegenwoordigd. De kousen zijn geheel wit met daarop een deel van de naam van de club (INTER) en het logo van de Amerikaanse kledingsponsor. In juni werd al het nieuwe Inter Milan thuisshirt 2015-2016 gelanceerd, dat ook gebaseerd is op het voetbalshirt van 1990-1991. 

Inter Milan voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Inter Milan uitshirt 2015-2016 kan zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de onderstaande shop. Check daar ook het nieuwe Inter Milan trainingsshirt, thuisshirt en presentatiepak. Of check het overzicht met beschikbare Inter Milan producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en geef hieronder je mening!


Inter -milan -uitshirt -2015-2016

Inter -Milan -voetbalshirt -2015-2016

Inter -Milan -thuistenue -2015-2016

Extra informatie Inter Milan voetbalshirts 2015-2016

De Inter Milan Nike voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!