25 juli 2014

Inter Milan uitshirt 2014-2015

Het nieuwe Inter Milan uitshirt is vandaag officieel gelanceerd door teamkledingsponsor Nike en de Milanese club. In deze voetbalshirts speelt Inter Milan de uitwedstrijden in de Serie A , Europa League en COPPA Italia gedurende het seizoen 2014-2015. Inter Milan eindigde afgelopen seizoen vijfde in de Serie A. Eerder lekte het design van het nieuwe Inter shirt al uit. Dit bleek inderdaad het juiste shirt te zijn. Het Inter Milan uitshirt is overwegend wit en straalt de status van de club uit als hét team van Milaan. Het nieuwe Milan uitshirt bevat een ribbed crew neck en is voorzien van een wit St. Geroge kruis over het midden van het voetbalshirt. Dit doet denken aan de uitshirts van Inter Milan tijdens het seizoen 2007-2008. Daaromheen bevat het voetbalshirt van Inter Milan witte en grijze verticale banen. De bies aan de onderkant van de mouwen is alleen geheel wit. Het St. George kruis is overigens het embleem van de stad Milaan. De binnenkant van de kraag van het Inter Milan uitshirt bevat een driehoek met daarin de leus ''Milano E' Solo Inter'' (Milaan is alleen Inter). Deze tekst staat in een bepaald lettertype of font, welke de supporters van de Nerrazurri ook gebruiken op de vlaggen en spandoeken in het stadion van de club sinds de jaren '70. De achterkant van het shirt bevat ook een Sint George kruis, welke symbool staat voor de stad Milaan. De linker borst is voorzien van het logo van de Italiaanse club met daarboven een gouden ster. Deze gouden ster verwijst naar de 18 gewonnen Serie A kampioenschappen. De andere borst bevat het logo van Nike en op het midden van het voetbalshirt prijkt het logo van hoofdsponsor Pirelli.

Het nieuwe Inter Milan uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met daarop een rood logo van Nike en het Inter Milan logo. De Inter Milan sokken zijn geheel wit en bevatten bovendien het logo van Nike en de naam van de club: INTER. Check hieronder de foto's van de nieuwe Inter Milan uitshirts 2014-2015. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe thuitsshirts van Inter Milan en de trainingskleding van de Milanese club.

Koop het hier.. en geef hieronder je mening!

Inter Milan Uitshirt 2014-2015 (1)

Inter Milan Uitshirts 2014-2015

Inter Milan Voetbalshirt 2014-2015

Everton Uitshirts 2014-2015


Extra informatie
Uiteraard zijn alle Nike voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 uitgerust met de meest geavanceerde technieken van teamkledingsponsor Nike, om de prestaties van het team te bevorderen. De nieuwe Inter Milan voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers van Inter coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanten van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van Inter Milan is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaat voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 biljoen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

Bron foto's: news.nike.com