Inter Milan trainingsshirts Champions League 2020-2021

Tijdens de voorbereiding op de Champions League wedstrijden draagt Inter Milan dit seizoen een tweetal nieuwe trainingsshirts. Deze nieuwe Inter Milan Champions League trainingsshirts 2020-2021 zijn recentelijk door de club in samenwerking met kledingsponsor Nike gepresenteerd. Het training shirt draagt het team van Antonio Conte alleen tijdens de trainingen en het zogenaamde pré match top wordt door de spelers gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal.

Grijs Inter Milan trainingsshirt 2020-2021

De gehele Inter Milan X Nike Champions League lijn is qua kleuren geïnspireerd door de Nike Air Max 97 sneakers en het Inter Milan uitshirt van 1997-1998. Zowel de sneakers als het voetbalshirt waren een combinatie van zwart en grijs en deze kleurencombinatie is nu ook doorgevoerd naar het Inter Milan Champions League trainingsshirt, dat qua template is gebaseerd op het Strike template van Nike. Dit template gebruikt het Amerikaanse sportmerk overigens voor alle trainingskleding van clubs en landen dit seizoen. Het Inter Milan Champions League trainingsshirt 2020-2021 is volledig grijs en bevat een diagonale, zwarte band op de mouwen. De mouwen hebben verder een all-over print van golven. Bovendien is het training shirt uitgerust met een ronde hals met een kleine v-opening aan de achterzijde. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het geel en de andere borst bevat de badge van de club in het zwart/blauw. Het trainingstenue wordt compleet gemaakt door een grijs trainingsbroekje met daarop ook weer de zwarte diagonale band.

Inter Milan warming-up shirt Champions League bestellen

De warming-up shirts van Nike hebben altijd een wat rijker design en zijn dan ook wat duurder. Het Inter Milan Champions League warming-up shirt vormt hier geen uitzondering op. Het pré match top ziet er dan ook wat modieuzer uit en dit past dan weer perfect bij de stad Milaan. Het warming-up shirt is grijs met een design van zwarte blokken en blauwe stippen. Ook de rechtermouw van dit trainingsshirt is uitgerust met een diagonale band. Deze band is blauw. Op het warming-up shirt staat bovendien het logo van hoofdsponsor Pirelli. De logo's van de club en Nike staan op dezelfde plek als op het andere trainingsshirt. Ook dit trainingsshirt is uitgerust met een ronde, zwarte hals met aan de achterzijde een v-opening. Beide trainingsshirts zijn voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Inter Milan trainingsshirts en check ook het Inter Milan Champions League trainingspak.

Inter Milan trainingsshirt bestellen

Het Inter Milan trainingsshirt en warming-up shirt kun je vanaf nu zowel voor kinderen als voor volwassenen bestellen. Het grijze trainingsshirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. Het warming-up shirt is voor kinderen € 54,95 en voor volwassenen € 59,95. Beide items zijn beschikbaar in de volgende maten: 122, 128, 140, 152, 164 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel het Inter Milan tech fleece pak direct in deze fanshop! 

of deze winkel! 

of de officiële NIKE SHOP! 

Inter Milan training shirt 2020-2021

 

Inter Milan warming-up shirt 2020-2021