7 januari 2016

Inter Milan trainingsshirt 2016

De huidige nummer één van de Serie A, Inter Milan, heeft vandaag een nieuw trainingsshirt gelanceerd. In dit nieuwe trainingsshirt trainen de spelers van Internazionale tijdens de tweede seizoenshelft van 2015-2016. Het nieuwe shirt wordt dus gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A wedstrijden van januari 2016 tot mei 2016. In juli wordt er pas weer een nieuwe trainingslijn gelanceerd door Nike en Inter en dit betreft dan de trainingskleding voor 2016-2017. Dan het design van het nieuwe training shirt van de Nerazurri.

Turqoise Inter Milan trainingsshirt 2016

Het nieuwe Inter Milan trainingsshirt 2016 heeft een mint groene kleur (door Nike Energy genoemd) als belangrijkste kleur en bevat bovendien de blauwe accenten uit de clubkleuren van de de Milanezen. Dit zijn dezelfde kleuren als het nieuwe Inter Milan presentatiepak. De ultra marijn blauwe kleur komt terug in de strip over de mouwen en in de ronde hals van het shirt. Verder is het logo van kledingsponsor Nike in het blauw op de rechter borst te vinden. De Amerikaanse kledingsponsor is sinds 1998 verbonden en het contract met de Italianen loopt in ieder geval nog door tot 2018. De andere borst bevat het iconische logo van de club. Verder bevat het trainingsshirt weinig opvallende details. Of Inter Milan en Nike nog een pre match top of inloopshirt gaan lanceren, is niet bekend. De trainingskleding van Internazionale bestaat voor 100% uit polyester en is bovendien utigerust met de Dri Fit technologie van Nike. Dit systeem zorgt ervoor dat sterren als Icardi, Jovetic, Nagatomo, Perisic, Kondogbia en Melo optimaal kunnen presteren door het vochtafstotende en ventilerende effect. De trainingsshirts worden vanaf deze maand door de spelers gedragen.

Nieuwe Internazionale trainingsshirt kopen

Het nieuwe groen/blauwe Inter Milan trainingsshirt 2016 kan je per direct kopen in de onderstaande shops voor zowel kinderen als volwassenen. De prijs van het trainingsshirt is € 40,- voor volwassenen en € 33,- voor kinderen. Directe levering! Wil je andere Inter Milan producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder.

Koop het nieuwe Inter Milan trainingsshirt in de officiële Internazionale shop van Nike of in de officiële Inter Milan shop!

Groene -inter -milan -flash -trainingsshirt -2016