19 juli 2016

Inter Milan trainingsshirt 2016-2017

Nike en Inter Milan hebben het nieuwe trainingsshirt voor 2016-2017 gelanceerd, tegelijkertijd met het nieuwe inloopshirt van de Italiaanse club uit Milaan. Het trainingsshirt wordt vooral gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden. De pre match top of het inloopshirt wordt vooral gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op deze wedstrijden. We bespreken beide shirts hieronder. Traditiegetrouw heeft het pre match top een rijker design dan het trainingsshirt. Om deze reden is deze top ook duurder. Daarover straks meer.

Wit Inter Milan training shirt en tenue 2016-2017

Het Internazionale training shirt voor 2016-2017 is dit jaar overwegend wit en is gebaseerd op het gebruikelijke template van Nike. Dit betekent dat het shirt is voorzien van een crew neck of ronde hals en dat er een strip over de mouwen en schouders loopt. Deze strip is op het nieuwe Inter trainingsshirt zilver. Deze kleur wordt door Nike ''wolf grey'' genoemd. Deze kleur komt ook terug in de swoosh van Nike op de rechter borst. De Amerikaanse kledingsponsor is reeds sinds 1998 verbonden aan de Nerazzurri. De andere borst bevat het logo van de club. Waar op de nieuwe voetbalshirts van de club wel een ster boven het logo prijkt, is deze niet aanwezig op de trainingscollectie van de club. Het trainingstenue van Inter wordt gecompleteerd door een wit trainingsbroekje met aan de zijkanten een zilveren strip.

Blauw Inter Milan inloopshirt 2016-2017

Het warming-up shirt van Inter voor 2016-2017 heeft een rijker design en bevat hetzelfde template als Nike gebruikt voor de pre match tops van andere clubs voor 2016-2017. Het warming-up shirt is geheel blauw (door Nike ''game royal'' genoemd) en bevat een all-over print van horizontale, verticale en diagonale blauwe strepen over het shirt. Deze print loopt door tot over de crew neck. De achterkant van de hals bevat een blauwe strip, terwijl er over de schouders en mouwen een witte strip loopt. De logo's van Nike en de Italiaanse club die haar thuiswedstrijden speelt in het Giuseppe Meazza Stadion, staan op de borst. De achterkant van dit inloopshirt is uitgerust met de naam van de club.

Zoals alle trainingskleding van Nike is de trainingskleding van Inter uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe shrit wordt vanaf nu gedragen door sterren als Icardi, Banega, Martins, Nagatomo, Erkin, Perisic en Jovetic. En check ook het nieuwe Inter Milan trainingspak voor 2016-2017. 

Inter Milan trainingsshirt en pre match top kopen

Het nieuwe Inter Milan trainingsshirt en warming-up shirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shops. De prijs van het witte training shirt is € 40,- voor kinderen en € 45,- voor volwassenen. De prijs van de pre match top is voor volwassenen € 55,- en voor kinderen € 45,-. Wil je andere producten van de Nerazzurri kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwe Inter Milan training shirt of top in de officiële NIKE SHOP!

of in deze officiële Inter Milan winkel!

of deze INTER STORE

Inter -milan -trainingsshirt -2016-2017
Inter -milan -pre -match -top -2016-2017