27 december 2017

Inter Milan trainingspak 2018

De december maand is al bijna voorbij en dat betekend dat de grote voetbalclubs hun nieuwe trainingspakken voor het komende jaar uitbrengen. Grootmacht Inter Milan doet dit ook en brengt een fantastisch grijs, zwart trainingspak uit! Het pak wat in 2018 gedragen gaat worden door de selectie van de club uit Italië bestaat uit een top en een broek! Inter Milan, dat momenteel derde staat in de Serie A zal de trainingen en warming-up in dit trainingspak houden!

Grijs Inter Milan trainingstop 2018

Het nieuwe trainingspak waar Inter Milan haar trainingen en warming-up in houdt is gekenmerkt door de grijze Dry Squad Drill trainingstop van de club. Het trainingstop wat door de grote sterren als Icardi, Perisic, Miranda en Handanovic gedragen gaat worden is gemaakt van een wel heel bijzonder materiaal. De top is namelijk gemaakt van een speciaal zweet afvoerend stretchmateriaal. Door de toevoeging van dit materiaal wordt het zweet sneller dan normaal afgevoerd en ventileert de top perfect. De mouwen van de top zijn gemaakt van raglanmouwen. Dit wil zeggen dat de mouwen strak om het lichaam zitten, maar een zeer goede stretch hebben waardoor de spelers een goede bewegingsvrijheid geven! De Inter Milan top met een ziptop is grijs van kleur met blauwe lijnen die lopen van de nek tot halverwege de bovenarm. Verder prijkt het Inter Milan logo op de linkerborst en staat het Nike logo op de rechterborst.

 

Inter Milan trainingsbroek 2018

De onderkant van het nieuwe trainingspak van Inter Milan is voorzien van een zwarte Dry Squad trainingsbroek. Net als de top van het pak is deze gemaakt van de beste materialen van Nike. Hier is ook het zweet afvoerende stretch materiaal toegepast waardoor je tijdens het sporten een strakke broek aan hebt die snel het zweet weet af te voeren. Door het toegepaste stretchmateriaal is de broek erg comfortabel en kun je er heerlijk in bewegen. De zwarte trainingsbroek heeft op de zijkant blauwe strepen die lopen tot halverwege de broek. Deze bekende Inter Milan kleuren zijn net als de voorgaande jaren te zien op de tenues van de grootmacht! Ook staat op het rechterbovenbeen het Inter Milan logo en het Nike logo op het linkerbovenbeen wat typerend is voor de kleding van Inter.

Inter Milan trainingspak 2018 bestellen

Wil jij maar al te snel in het nieuwe Inter Milan trainingspak sporten? Of ben jij helemaal weg van het design? Haal dan snel jouw eigen grijs, zwarte Inter Milan 2018 trainingspak! Het pak kan je vanaf nu voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164, 176) en volwassenen (S, M, L, XL en XXL) bestellen. Beide artikelen in het pak zijn €65,-.

Haal jouw pak snel in deze shop!