18 juli 2016

Inter Milan trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Inter Milan trainingspak voor 2016-2017 is bekend gemaakt door de club en Nike. En dat niet alleen. Internazionale en het Amerikaanse sportmerk maakten naast het trainingspak ook een speciaal warming-up pak bekend. Het trainingspak wordt door de spelers vooral gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en de Europa League wedstrijden, terwijl het warming-up pak vooral wordt gebruikt op de wedstrijddag. We bespreken hieronder beide nieuwe trainingspakken, welke wel dezelfde kleuren bevatten, maar een ander design. We bespreken beide pakken hieronder.

Inter Milan training sweater en trainingsbroek 2016-2017

Het nieuwste Inter Milan trainingspak voor 2016-2017 bestaat uit een zogenaamde drill top of training sweater en een strakke tech trainingsbroek. De trainingssweater van het pak is geheel wit en bevat een hoge hals. Verder is de drill top uitgerust met een rits tot de borst en loopt er een zilveren strip over de mouwen en schouders. De kleur van deze strip wordt door Nike ''wolf grey'' genoemd. Een ander kenmerk van deze top is dat de mouwen van een geribbeld materiaal gemaakt zijn, zodat deze strak om de armen vallen. Bovendien bevatten de mouwen van de training top duimgaten, zodat je deze als het ware als handschoenen kan dragen. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in het zilver en de andere borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Giuseppe Meazza Stadion in Milaan. Opvallend is dat er boven dit logo geen ster prijkt. Waar deze ster ter ere van de 18 Serie A kampioenschappen wel aanwezig is op de voetbalshirts, staat deze niet op het trainingspak. Het nieuwe Inter Milan pak wordt gecompleteerd door een blauw getinte trainingsbroek. Deze kleur wordt door Nike ''squadron blue'' genoemd. Dit is een zogenaamde tech trainingsbroek, welke strak om de benen valt. De zijkanten van deze trainingsbroek zijn uitgerust met een zilveren (wolf grey) strip. Een ander kenmerk van de trainingsbroek is dat deze twee zakken aan de zijkanten bevat en aan de onderkant is voorzien van ritsen, zodat je deze makkelijk aan en uit kunt doen over je voetbalschoenen.

Inter Milan warming-up trainingspak 2016-2017

Het warming-up pak van Inter Milan voor 2016-2017 bevat dezelfde kleuren als het trainingspak, maar bevat dan een trainingsjack en trainingsbroek. Het trainingsjack is geheel wit met een zilveren rits, een zilveren strip over de mouwen en een zilveren swoosh van Nike. Op de rechter borst prijkt ook weer het logo van de club, terwijl het jack ook is uitgerust met twee zakken. De trainingsbroek van dit pak is qua kleur hetzelfde als de trainingsbroek van het normale trainingspak.Het verschil is dat deze trainingsbroek minder slim fit is dan de broek van het trainingspak. Van het warming-up pak zijn twee versies gelanceerd. Het ander warming-up pak bevat een blauw trainingsjack, in dezelfde kleur als de hierboven besproken trainingsbroek.

Check hieronder de foto's van de nieuwe trainingspakken van Inter Milan voor 2016-2017. De trainingskleding van Inter Milan is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren! Het trainingspak en warming-up pak wordt vanaf nu gedragen door sterren als Icardi, Banega, Nagatomo, Martins, Erkin, Perisic, Jovetic, Melo en nog meer sterren! Of check het nieuwe Inter Milan trainingsshirt voor 2016-2017.

Inter Milan trainingspak kopen

Het nieuwe Inter Milan trainingspak en warming-up pak voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De drill top van het pak heeft voor kinderen een prijs van € 55,- en voor volwassenen een prijs van € 65,-. De tech trainingsbroek is voor kinderen € 55,-en voor volwassenen € 65,-. Het warming-up pak heeft voor kinderen een prijs van € 100,-, terwijl deze voor volwassenen € 120,- is. Wil je andere producten van Internazionale kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Inter Milan pak in de officiële NIKE SHOP!

of in deze officiële INTER MILAN shop.

of deze INTER STORE


Inter -milan -drill -top -2016-2017
Inter -milan -tech -pants -2016-2017
Inter -milan -training -suit -2016-2017