De nieuwe Inter Milan thuisshirts voor het seizoen 2014-2015 zijn officieel gelanceerd door teamkledingsponsor Nike en de club uit Milaan. In deze voetbalshirts speelt Inter Milan de Serie A en Europa League thuiswedstrijden in het Giuseppe Meazza Stadion gedurende het seizoen 2014-2015. Eerder lekte het design al uit. Dit blijkt nu ook daadwerkelijk het nieuwe shirt te worden. Het nieuwe thuisshirt van Inter Milan heeft een revolutionair design. De club heeft dit seizoen namelijk afstand genomen van de traditionele zwarte en blauwe verticale banen. Deze zijn ingeruild voor een overwegend zwart shirt met dunne blauwe verticale strepen. Het design van het shirt is geïnspireerd door de door fashion geïnspireerde stad Milaan en de jeugdige uitstraling van de stad, evenals het individualisme dat Inter Milan daarmee het komende seizoen uitstraalt. Zoals te zien is bevat het overwegend zwarte shirt dunne blauwe pinstripes en is het logo van Inter Milan op de linker borst groter dan op voorgaande voetbalshirts. Boven het logo prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de 18 gewonnen kampioenschappen in de Serie A. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de klassieke ronde zwarte kraag met knoopjes en daaromheen een blauwe lijn. Ook aan de onderkant van de mouwen komt deze lijn terug. De binnenkant van de kraag is bovendien voorzien van een mooi details. Hierin is namelijk het St. George kruis in de vorm van een driehoek te vinden, welke ook het symbool is van de stad Milaan. Op de achterkant van het Inter Milan thuisshirt staat bovendien de naam van de club: ''Inter'' in een speciaal font, welke ook gebruikt wordt door de fans van de club op vlaggen en banners sinds de jaren '70. De rechter borst bevat het logo van Nike en op het midden van het voetbalshirt staat het logo van hoofdsponsor Pirelli.

De nieuwe Inter Milan thuistenues worden gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan beide zijkanten een dunne blauwe lijn. Bovendien zijn de logo's van Inter Milan en en Nike vertegenwoordigd op de shorts. De kousen zijn geheel zwart met kleine blikschemschichten op de achterkant. De kousen bevatten bovendien het logo van Nike en de naam van de club. Uiteraard zijn ook de Inter Milan tenues voorzien van de nieuwste technieken om de performance te verbeteren. Daarover aan de onderkant van dit artikel meer. Check hieronder de foto's van de nieuwe Inter Milan voetbalshirts. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe tenues, trainingsshirt, trainingspakken, presentatiepakken, N98 jackets en andere Inter Milan merchandising. INCLUSIEF 10% KORTING en met de officiële printing van sterspelers als Icardi, Nagatomo en Kovacic!

Koop het hier.. en geef hieronder je mening!

 Inter Milan Thuisshirt 2014-2015 (2)

Inter Milan Thuisshirts 2014-2015

Inter Milan Thuisshirt 2015

Inter Milan Thuistenue 2014-2015

Extra informatie


Uiteraard zijn alle Nike voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 uitgerust met de meest geavanceerde technieken van teamkledingsponsor Nike, om de prestaties van het team te bevorderen. De nieuwe Inter Milan voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers van Inter coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanten van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van Inter Milan is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaat voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 biljoen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

 

Bron foto's: news.nike.com