19 oktober 2015

Inter Milan gaat recorddeal met Etihad Airways sluiten

Inter Milan staat op het punt om een recorddeal te sluiten met Etihad Airways. Het lijkt te gaan om een sponsordeal van vijf seizoenen. Door deze aanstaande deal wordt Etihad Airways shirtsponsor van Inter Milan. Inter Milan lijkt door de aanstaande deal in 5 seizoenen €125 miljoen op te strijken. De afgelopen twintig jaar was Pirelli shirtsponsor van Inter Milan. Pirelli was hoofdsponsor vanaf 1995. Op dit moment maakt Pirelli per seizoen €12 miljoen over naar Inter Milan. Het contract met Pirelli loopt na dit seizoen af. Dit houdt in dat Etihad Airways vanaf 2016-2017 mogelijk hoofdsponsor is van Inter Milan. Etihad Airways sponsort ook topteams als Manchester City.

Inter Milan wordt door de mogelijke deal de club met de hoogste hoofdsponsorinkomsten (€25 miljoen per seizoen) in Italië. Op dit moment strijkt opvallend genoeg Sassuolo de meeste hoofdsponsorinkomsten binnen (€22 miljoen per seizoen). Runner-up in Italië als het gaat om de beste sponsordeals is op dit moment nog Juventus. Juventus ontvangt van Jeep per seizoen €17 miljoen.

Check hieronder waar de huidige Inter Milan voetbalshirts met het logo van hoofdsponsor Pirelli op het midden van het voetbalshirt te koop zijn! Geef hieronder ook jouw mening over de aanstaande deal met Etihad Airways! Lijkt het jullie een goede zet van Inter Milan?

Inter Milan voetbalshirts 2015-2016 kopen

De Inter Milan voetbalshirts 2015-2016 kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 65 - € 70 en de prijs van het shirt in volwassen maten is € 80 - € 85,-.  Check ook het overzicht met beschikbare Inter Milan producten hiernaast.

Koop het nieuwste Inter Milan voetbalshirt in de online Inter Milan voetbalshop
of in de officiële Inter Milan shop van Nike!

Sponsordeal Inter Milan Met Etihad Airways