5 oktober 2015

Inter Milan presentatiepak 2015-2016

Hoewel Inter Milan dit seizoen geen Champions League of Europa League speelt, heeft de club voor de komende maanden wel een nieuw presentatiepak gelanceerd. Dit presentatiepak wordt door de spelers van Internazionale vooral gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden gedurende oktober, november en december van 2015. Dit pak wordt dus vooral gedragen wanneer de spelers naar de wedstrijden reizen en tijdens het verblijf in het hotel voorafgaande aan de wedstrijden. In het presentatiepak wordt dus niet getraind dit seizoen. Wel is het nieuwste trainingspak geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe 3e shirt van Inter.

Zwart Inter Milan presentatiepak 2015-2016

Het nieuwe Inter Milan presentatiepak 2015-2016 is namelijk overwegend zwart met fel gele accenten. Deze fel gele accenten zijn afgeleid van het nieuwe 3e shirt van de club. Dit shirt is overwegend fel geel met zwarte details. Het trainingsjack van het presentatiepak is overwegend zwart en bevat een fel gele strip over de schouder en mouwen. Deze strip loopt tot de ellebogen. Ook de logo's van Nike en de club op de borst zijn fel geel. Verder is het jack uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten. Een ander kenmerk van het jack is dat de mouwen strak om de armen vallen. Het nieuwe trainingspak van Inter Milan wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met ook weer een fel gele strip aan de zijkanten. Deze strip loopt tot de knieën. Het Internazionale logo op de rechter pijp en de swoosh van Nike op de andere pijp zijn ook weer fel geel. Verder bevat ook de broek twee zakken en lopen de pijpen aan de onderkant strak af, zodat deze erg strak om de kuiten en enkels zitten. Bovendien bevat de broek aan de onderkant ritsen, zodat je de broek makkelijk over je schoenen uit kunt doen. Check hieronder de foto's van het nieuwe Inter Milan woven presentatiepak, welke gedragen wordt door sterren als Jovetic, Perisic, Icardi, Nagatomo, Montoya, Felipe Melo en Guarin. Eerder dit seizoen lanceerden Inter en Nike al een overwegend blauw presentatiepak. Beide pakken ziin gemaakt van een woven polyester en uitgerust met de Nike Dri Fit technologie.

Inter Milan presentatiepak 2015-2016 kopen

Het nieuwe Inter Milan pak is zowel beschikbaar voor kinderen als voor volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van het pak voor volwassenen is ongeveer € 120,- en de prijs voor kinderen is € 90,-. Directe levering en gratis verzending. Check ook andere beschikbare Inter Milan producten in het overzicht hiernaast of hieronder en laat ook je Inter Milan shirt bedrukken!

Koop het nieuwe Inter Milan pak in de officiële Internazionale shop van Nike of
in de officiële Inter Milan voetbalshop!

Inter -Milan -presentatiepak -2015-2016-zwart