14 september 2017

INTER Milan lanceert unieke bedrukking voor 3e shirt 2017-2018

INTER Milan lanceert unieke bedrukking voor 3e shirt 2017-2018 Het nieuwe 3e shirt waar INTER Milan is een shirt wat weinig mensen hadden verwacht. Het klassieke oude shirt is namelijk veranderd in een modern shirt met een nieuwer print wat het ‘’Camo Kit’’ print wordt genoemd. INTER Milan wat vorig seizoen nog een opvallend 3e shirt had, wat blauw en groen was gaat met de tijd mee, ondanks dat het thuis en uit shirt van de club nog wel in de traditionele stijl is gehouden. INTER Milan gaat de wedstrijd van 16 september in dit hippe shirt spelen. Check hier onder de details van het nieuwe shirt.

Nu al enthousiast over dit gave nieuwe shirt? Pre-order hem dan snel in deze shop.

Het unieke 3e INTER Milan shirt heeft een volledig nieuwe uitstraling, lees hier onder snel verder.

 

Design INTER Milan 3e shirt

Zoals eerder al gezegd heeft het ontwerp van het nieuwe 3e shirt van INTER Milan een moderne uitstraling gekregen. Waar INTER Milan nog vaak op het oude Italiaanse klassieke tenue blijft hangen, zoals is gedaan met het ontwerp van het thuis shirt, heeft Nike alles uit de kast gehaald voor het 3e shirt.

De kleur van het shirt is Thunder Blue waardoor deze een donkere kleur heeft. Dit in combinatie met de nieuwe ‘’Camo Kit’’ wat een leger print weergeeft, geeft kracht aan het shirt. De lijnen van het shirt die aan de zijkant zitten en van de nek over de schouders naar beneden lopen zijn net als de sponsor op het shirt in de kleur Volt Yellow.

Deze kleur is ook gebruikt voor het Nike logo op de rechterkant van de borst. Doordat deze kleuren zo fel zijn en de rest van het shirt een donkere kleur heeft knallen de Volt Yellow kleuren er goed erg uit wat een extreem gaaf effect geeft!

INTER Milan heeft een rijke geschiedenis en om dit nogmaals aan te geven staat er in de nek van het shirt het woord: Nerazzurri.

De achterkant van het shirt heeft dezelfde Thunder Blue kleur gekregen met het Camo Kit print. Hier is de naam en het nummer van de speler ook in de Volt Yellow kleur waardoor deze hier ook er uit knalt!

Kenmerken INTER Milan 3e shirt

Nike heeft niet stil gezeten deze zomer en heeft alle nieuwste technologieën toegepast op dit nieuwe shirt. Zo is het shirt gemaakt van het Licht Nike Breathe materiaal wat er voor zorgt dat het shirt sneller ademt. Dit in samenwerken met het Dri-FIT systeem van Nike wat zweet sneller opneemt en snel weet te laten verdampen zorgt ervoor dat het shirt extra licht is en het beste comfort geeft. Ook heeft het shirt Mesh inzetstukken aan de zijkant van het shirt wat nog meer ventilatie geeft en extra bewegingsvrijheid.

INTER Milan 3e shirt kopen

Vind jij het nieuwe Camo Kit shirt van INTER Milan ook zo gaaf? Koop hem dan voor een gemiddelde prijs van 85.- euro op deze site.