12 september 2016

Inter Milan 3e shirt 2016-2017

Het Inter Milan 3e shirt 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club uit Milaan en kledingsponsor Nike. Dit nieuwe voetbalshirt wordt door de club gedragen gedurende Europa League uitwedstrijden en een aantal uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia in het seizoen 2016-2017. In de poulefase van de Europa League neemt de ploeg van trainer Frank de Boer het op tegen Beer Sheva, Sparta Praag en Southampton. Het nieuwe shirt van Internazionale is geïnspireerd door het wereldwijde Nike 3rd kit template. De details van dit design bespreken we hieronder.

Inter Milan 3e shirt en tenue 2016-2017

Het Inter Milan 3e shirt is overwegend blauw van kleur. Deze kleur is natuurlijk geïnspireerd door één van de clubkleuren van de Nerrazurri. Ook is het fel groene (electic green) details rijk. De body van het voetbalshirt beeldt een opvallend effect uit. Hier is een overloop van kleuren te zien. De bovenkant van het shirt bevat namelijk brede blauwe strepen en dunne groene strepen. Naar de onderkant toe verandert deze samenstelling en worden de blauwe strepen dun en de groene strepen breed. Verder wordt dit Internazionale Europa League voetbalshirt gekenmerkt door de aanwezigheid van een v-hals. Daarnaast bevat het voetbalshirt blauwe schouders en mouwen. Bovendien zijn op dit shirt ook zwarte en witte details aanwezig. Zo loopt langs de zijkanten van dit Inter shirt een verticale zwarte strip. Deze zwarte strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Wanneer deze strip uitzet, komen er licht blauwe details tevoorschijn. Ook het logo van hoofdsponsor Pirelli op het midden van dit voetbalshirt is zwart. De logo's van Inter Milan en kledingsponsor Nike komen respectievelijk terug op de linker- en rechterborst. Het logo van de Italiaanse topclub kent één kampioensster. Deze ster verwijst naar de 18 behaalde landstitels. Verder is er aan de achterkant van het shirt nog een detail terug te vinden. Hier staat namelijk in de kraag de naam van de club. Het nieuwe Inter 3e tenue wordt gecomplementeerd door een limoen groen short met aan de zijkanten een zwarte strip. Deze zwarte strip loopt als het ware door van het shirt. Bovendien zijn de shorts uitgerust met de logo's van Nike en de club. De kousen zijn ook fel groen en bevatten aan de achterkant flitsende strepen. Bovendien zijn de kousen uitgerust met de naam van de club (INTER) en de swoosh van Nike .

Check hieronder de foto's van het nieuwe Inter Milan 3e shirt 2016-2017. Deze tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie. In deze tenues schitteren sterren als Icardi, Joao Mario, Candreva, Jovetic en Santon. Check bovendien het eerder gepresenteerde Inter Milan thuisshirt voor 2016-2017 of het nieuwe uitshirt. Check bovendien hieronder meer informatie over de authentic shirts, welke zijn uitgerust met de AeroSwift technology.

Inter Milan voetbalshirt kopen

Het nieuwe Inter Milan 3e shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je je Inter Milan shirt of tenue ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële Inter bedrukking gebruikt. Check daar nu ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt! Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen.Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwste Internazionale shirt in deze INTER STORE

of deze  officiële Inter Milan shop! (inclusief officiële bedrukking)

 of  deze shop!( NET iets GOEDKOPER en inclusief officiële bedrukking)

Inter -milan -3e -shirt -2016-2017

Inter -milan -3e -tenue -2016-2017

Technische informatie Inter Milan authentic voetbalshirt 2016-2017

Inter Milan en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor Aeroswift technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.