16 september 2015

Inter Milan 3e shirt 2015-2016

Het nieuwe Inter Milan 3e shirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door de Italiaanse club en kledingsponsor Nike. In dit voetbalshirt speelt Inter Milan de uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia gedurende het seizoen 2015-2016. Inter Milan is vorig seizoen als achtste geëindigd in de Serie A, waardoor het geen Europees voetbal speelt. Het nieuwe voetbalshirt van Inter is gebaseerd op verschillende uitshirts die een gele kleur hadden in de geschiedenis van de club. De laatste keer dat Inter Milan een geel uitshirt had was tijdens het seizoen 2003-2004.

Gele Inter Milan uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Inter Milan 3e shirt of alternatieve uitshirt voor 2015-2016 is geheel fel geel en bevat evenals het nieuwe 3e shirt van Barcelona flitsende zwarte accenten. Deze accenten komen allereerst terug aan de onderkant van de mouwen. De mouwen zijn aan de bovenkant geel en lopen ter hoogte van het midden door middel van een korrelend en vervagend effect over in het zwart. Ook de zijkanten van het Inter Milan uitshirt zijn uitgerust met een zwarte strip. De zwarte accenten in combinatie met de felle kleur van het nieuwe shirt zorgen voor een speciaal effect wanneer Inter Milan 's avonds wedstrijden speelt en de stadionlampen schijnen op de spelers. Dit zorgt ervoor dat de spelers nog beter zichtbaar zijn en het lichaam en de acties van de spelers geaccentueerd worden. Ook op de shorts en kousen van het nieuwe Inter Milan 3e tenue komen deze effecten terug. Verder is het nieuwe shirt uitgerust met een ronde hals of crew neck. De rechter borst bevat het logo van Nike in het zwart en de andere borst bevat het logo van de club met daarboven een ster. Deze ster verwijst naar de 18 gewonnen kampioenschappen van de club, waarvan de laatste uit 2010 dateert. Nike is overigens sinds 1998 kledingsponsor van de Italiaanse club die onder leiding staat van Roberto Mancini. Op het midden van het voetbalshirt staat hoofdsponsor Pirelli, welke sinds 1995 kledingsponsor is van de club. Het nieuwe Inter Milan 3e shirt wordt gecompleteerd door een fel geel voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte strip. Bovendien heeft het short hetzelfde effect als de mouwen van het shirt. Naar de onderkant van het broekje loopt het short over in het zwart door middel van het vervagende en korrelende effect. De kousen van het nieuwe Inter Milan 3e shirt zijn geheel zwart en bevatten een deel van de naam van de club (INTER) en het logo van Nike op de sokken. Aan het begin van dit seizoen lanceerde de Amerikaanse kledingsponsor in samenwerking met de club al het nieuwe Inter Milan thuisshirt 2015-2016 en uitshirt 2015-2016. Check hieronder de foto's van het allernieuwste Inter Milan tenue, waarin sterren als Jovetic, Icardi, Kondogbia, Guarin, Melo en Perisic schitteren gedurende het seizoen 2015-2016.

Inter Milan voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Inter Milan 3e shirt of alternatieve uitshirt kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen kopen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 65,-  tot € 70,- en de prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 80 – € 85,-. Laat je Inter Milan bovendien voorzien met een eigen naam en nummer van één van de sterren van de club. Dit betreft de officiële bedrukking of een bedrukking die vrijwel identiek daaraan is. Check hieronder de shops waar je het nieuwste shirt van FC Internazionale kan kopen. Check ook andere Inter Milan producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwste Inter Milan voetbalshirt in de online Inter Milan voetbalshop

of in de officiële Inter Milan shop van Nike!

Inter -milan -3e -shirt -2015-2016

Zijkant -3e -shirt -inter -milan -2015-2016

Inter -milan -3e -tenue -2015-2016

Extra informatie Inter Milan voetbalshirts 2015-2016

De Inter Milan Nike voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

Bron foto's: news.nike.com