Het nieuwe Inter Milan 3e shirt 2014-2015 is vandaag officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor Nike en de Italiaanse club uit Milaan. In dit voetbalshirt speelt Inter Milan vooral de Coppa Italia en Europa League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2014-2015. Om deze reden wordt het nieuwe Inter Milan voetbalshirt ook wel het ''Cup'' voetbalshirt genoemd. Het shirt heeft een opvallende kleur. Deze is namelijk overwegend licht blauw. Zowel de voorkant van het shirt, als de voorkant van het short en de sokken zijn een lichtere kleur blauw dan de achterkant van deze items. Deze kleuren worden gescheiden door een zwarte baan, welke uiteraard afkomstig is van de clubkleuren van Inter Milan: blauw/zwart. Deze zwarte baan loopt over de mouwen van het voetbalshirt en de bovendien over de zijkanten. Bovendien is de zwarte baan te vinden aan weerszijden van het voetbalbroekje, alsook over de sokken. Deze zwarte banen accentueren een gevoel van snelheid, wanneer de spelers van Inter Milan in actie komen in dit voetbalshirt. Verder is het voetbalshirt voorzien van een klassieke polo kraag met drie knoopjes in een donkerdere tint licht blauw. De binnenkant van de kraag bevat een speciaal detail. Hierin staat namelijk een driehoek met daarin de tekst: ''Milano E' Solo Inter'' (Milaan is alleen Inter). De rechter borst van het voetbalshirt bevat het embleem van Internazionale met daarboven een gouden ster, welke verwijst naar de 18 kampioenschappen van de club. De andere borst bevat de swoosh van Nike. Hoofdsponsor Pirelli versiert het midden van het voetbalshirt.

Het nieuwe Inter Milan tenue wordt gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje met een zwarte baan aan weerszijden. Bovendien zijn de logo's van Inter Milan en Nike vertegenwoordigd op het short. De bijbehorende kousen zijn ook licht blauw met een zwarte baan en de naam van de club en het logo van Nike. Check hieronder de foto's van het Inter Milan Cup of 3e shirt. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe thuisshirts, uitshirts, trainingspakken, N98 jackets, presentatiepakken en andere Inter Milan merchandising. Inclusief officiële bedrukking en 10% korting!

Koop het hier.. en geef hieronder je mening!

Inter Milan 3e Shirt 2014-2015

Inter Milan 3rd Shirt 2014-2015

Inter Milan 3e Tenue 2014-2015

Extra informatie


Uiteraard zijn alle Nike voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 uitgerust met de meest geavanceerde technieken van teamkledingsponsor Nike, om de prestaties van het team te bevorderen. De nieuwe Inter Milan voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers van Inter Milan coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanten van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue van Inter Milan is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaat voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 biljoen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

 

Bron foto's: news.nike.com