Independiente del Valle voetbalshirts 2022

De Ecuadoriaanse voetbalclub Independiente del Valle heeft in samenwerking met kledingsponsor Marathon de nieuwe Independiente Del Valle voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de kampioen van Ecuador de Campeonato Ecuatoriano de Fútbol, beker en Copa Libertadores wedstrijden in 2022. Club Social y Deportivo Independiente del Valle speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Rumiñahui in Sangolquí.

Independiente del Valle thuisshirt 2022

Het Independiente del Valle thuisshirt 2022 is een combinatie van donkerblauw en blauw en bevat een all-over print, welke wat weg heeft van een wervelwind. Daarnaast is het tenue uitgerust met roze details. De ronde hals bevat een subtiele roze lijn en deze kleur komt ook weer terug in een subtiele lijn aan de onderkant van de mouwen. Het logo van de club uit Ecuador prijkt op het midden van de borst en daarboven staat het logo van kledingsponsor Marathon. Op het tenue staan ook verschillende sponsors, zoals Banco Guayaquil, Coolbet, Chubb Seguros, Banco del Barrio, KFC, DirecTV en Lava. Zowel de achterkant als de binnenkant van de hals bevatten een verwijzing naar het kampioenschap van afgelopen seizoen. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met roze details.

Independiente del Valle uitshirt 2022

Het Independiente del Valle uitshirt 2022 heeft hetzelfde template als het uitshirt, maar is roze met zwarte en witte accenten. Deze kleurencombinatie komt terug in de hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Het clublogo en alle sponsorlogo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en roze kousen. Het derde voetbalshirt van Independiente del Valle heeft ook dit template en is paars met roze/zwarte details in de hals en biesjes. Het derde tenue wordt ook compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en paarse kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Independiente del Valle voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Bauman, Sornoza, Faravelli, Pellerano en nog meer spelers. De nieuwe Independiente del Valle voetbalshirts kun je alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van clubs uit Ecuador? Check het dan in deze fanshop! 

Independiente del VAlle thuisshirt 2022

Independiente del Valle uitshirt 2022

Independiente del Valle 3e shirt 2022





Gerelateerd nieuws