13 april 2018

Hurley boardshorts Portugal WK 2018

Zoals jullie weten is Nike erg druk bezig met het lanceren van de shirts voor het WK 2018 in Rusland. Echter zijn de shirts niet de enige producten uit de WK lijn. Zo zijn er ook al verschillende trainingspakken, joggingpakken etc. gelanceerd. Het nieuwste product uit de WK collectie is een boardshorts. Deze boardshorts worden echter ontworpen door het surfmerk van Nike, Hurley Phantom. Hurley is verantwoordelijk voor het design van de broek. Zo ook voor de broek van het nationaal elftal van Portugal. De Europees kampioen is natuurlijk van de partij in Rusland. Portugal neemt het op tegen Spanje, Iran en Marokko. Deze wedstrijden worden gespeeld in poule B. Ben jij benieuwd naar de boardshorts van het land van sterspeler Cristiano Ronaldo? Check de details hieronder!

Hurley boardshorts Portugal

Het thema van de Hurley Phantom zwembroek is ‘’ Moedig Portugal comfortabel en stijlvol aan’’ Dit is niet zo moeilijk wanneer je een zwembroek aan hebt van het land. Deze Hurley boardshorts zijn namelijk erg stijlvol. De broek is ontworpen in de teamkleuren van Portugal. De broek is namelijk rood met een groene rand aan de zijkant en de onderkant van de broek. Ook over de gehele broek heen loopt een groene all-over print. Aan de zijkant van de broek mag het logo van de Portugese voetbalbond natuurlijk niet missen. Portugal heeft een rijke geschiedenis op eindtoernooien maar won nog nooit het WK. Daar moet in Rusland een einde aan komen. Portugal vertrekt met de Europese titel opzak naar Rusland en voelen zich onoverwinnelijk. Boven het logo van de Portugese bond is het logo van Hurley Phantom te zien. Dit logo is aangepast aan de kleuren van Portugal. Het logo is namelijk rood. De zwembroek van Hurley is gemaakt van speciaal gerecycled phantom materiaal. Dit materiaal zorgt niet alleen voor een goede stretch maar zorgt er ook voor dat de broek lekker comfortabel zit. Voor het comfort van de broek is natuurlijk ook een mix van polyester (86%) en spandex (14%) gebruikt. De zwembroek heeft een iets korter model dan wat je gewend bent van Hurley. Dit zorgt ervoor dat je een veel soepelere bewegingsvrijheid in het water hebt. Maar ook buiten het water kun je je op een fijnere manier bewegen. Dit komt natuurlijk goed van pas wanneer je opeens moet juichen bij een goal van het nationaal team van Portugal. Aan de zijkanten van de broek zitten zakken. Het is erg fijn wanneer er goede broekzakken in een boardshorts aanwezig zijn. De zakken in deze broek zijn zelfs uitgerust met een ritssluiting waardoor je niets kunt verliezen. Dit is erg handig om je spullen in op te bergen. Het is wel belangrijk datje niet vergeet je zakken te legen voordat je het zwembad induikt!

Hurley Portugal boardshorts bestellen

Het is vanaf nu mogelijk om de Portugal zwembroek te bestellen. Dit kunt u doen in de officiële webshop van Nike. Hurley Phantom is namelijk het surfmerk van Nike. Op dit moment is de boardshorts alleen nog te bestellen voor volwassenen. De prijs van de broek is € 70,-. Bent u opzoek naar andere fan artikelen van de Europees kampioen? Bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder voor beschikbare producten, en bestel ze in de onderstaande webshop. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Hurley Phantom Portugal zwembroek in de NIKE SHOP

Scoor je Portugal fan merchandise in DEZE WINKEL