22 juni 2022

Holstein Kiel voetbalshirts 2022-2023

De Duitse voetbalclub Holstein Kiel en kledingsponsor Puma hebben de nieuwe Holstein Kiel voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club de 2. Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in 2022-2023. Vorig seizoen eindigde Holstein Kiel op de negende plaats in de 2. Bundesliga. Puma is dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues. Het Duitse sportmerk is sinds medio 2017 de kledingsponsor van ''Die Störche.''

Holstein Kiel thuisshirt 2022-2023

Het Holstein Kiel thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de wateren in de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein. Het voetbalshirt is overwegend lichtblauw en wordt gekenmerkt door de brede donkerblauwe, witte en rode baan op de bovenzijde van het voetbalshirt. De mouwen zijn lichtblauw en aan de onderkant van de mouwen bevindt zich een rode baan. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met de Puma cat en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor FAMILA versiert het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van Lotto. In de nek op de achterkant van het tenue prijk het motto van de club: ''Kiel Ahoi.'' Daaronder prijkt de naam van de Duitse club. Het Holstein Kiel thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en rode kousen.

Holstein Kiel uitshirt 2022-2023

Het Holstein Kiel uitshirt 2022-2023 is overwegend wit en bevat een design van rode verticale strepen. Op de borst bevindt zich een breed rood vlak en daarboven en daaronder staan verticale strepen in verschillende diktes. Ook de band aan de onderkant van de mouwen en de ronde hals zijn rood. Het Puma logo op de rechterborst en de mouwen is blauw. Het tenue bevat dezelfde logo's en details als het thuistenue. Deze staan ook op dezelfde plek als het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode accenten. Zoals alle Puma tenues zijn de nieuwe Holstein Kiel voetbalshirts uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Bestel de nieuwste 2. Bundesliga voetbalshirts altijd in deze FANSHOP!

Holstein Kiel thuisshirt 2022-2023

Holstein Kiel voetbalshirts 2022-2023

Gerelateerd nieuws