7 december 2018

Het laatste Arsenal warming-up shirt 2019 van Puma

Zo langzaam aan worden de laatste Arsenal shirts uit de collectie van Puma gelanceerd. Het Duitse sportmerk en The Gunners nemen na een samenwerking van vijf jaar aan het eind van dit seizoen afscheid van elkaar. Vanaf 2019-2020 is adidas verantwoordelijk voor de productie en het ontwerp van de voetbalshirts van Arsenal. Puma heeft deze week de allerlaatste collectie uitgebracht, waaronder de nieuwe warming-up shirts. Deze warming-up shirts worden door Arsenal in de tweede seizoenshelft van 2018-2019 gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden in de Premier League, FA Cup en Europa League! Check hieronder het design van deze nieuwe en tevens laatste warming-up shirts van Puma.

Arsenal warming-up shirts en tenue 2019

The Gunners en Puma hebben een drietal nieuwe pre-match tops gereleased. Alle shirts hebben hetzelfde design, maar dan in een andere kleur. We bespreken het shirt aan de hand van het rode shirt. Het warming-up shirt bevat een all-over print van zigzag en diagonale strepen die, als je goed kijkt, een hexagon patroon vormen. Het rode shirt is daarnaast uitgerust met navy blauwe accenten. Deze zijn te vinden aan de achterkant van de crew neck en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de borst staan de logo's van Puma en Arsenal en op het midden van het shirt prijkt sponsor Fly Emirates. De vliegmaatschappij is volgend jaar overigens nog wel op de tenues van Arsenal te zien. De onderneming uit Dubai en de Londense club hebben namelijk nog een verbintenis tot 2023-2024. Het nieuwste warming-up shirt is ook in het zwart/rood gereleased. Ook dit shirt bevat een moderne graphic all-over print en de rode details zijn te vinden in de bies en de hals. In de voorbereiding op de wedstrijden draagt Arsenal een navy blauw shirt met aan de zijkanten een groene band. Ook dit shirt bevat de all-over print.

Het nieuwe warming-up tenue van Arsenal wordt compleet gemaakt door de voetbalbroekjes, die Arsenal ook tijdens de wedstrijden van de club draagt. Zoals alle trainingskleding zijn deze tenues uitgerust met de Dry Cell technologie van Puma. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de laatste Arsenal warming-up shirts van Puma. Het contract met Puma loopt nog tot 30 juni 2019. Adidas presenteert de nieuwe trainingscollectie voor 2019-2020 dus op z'n vroegst pas op 1 juli 2019. We houden je op de hoogte!

Arsenal pre-match top 2019 bestellen

Het nieuwe Arsenal warming-up shirt voor 2019 kan je per direct bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 54,95 en voor kinderen is het shirt € 49,95. Het Arsenal pre match top is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL! Ben je op zoek naar andere Arsenal producten? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Arsenal warming-up shirt in deze winkel

of deze SHOP!