Het All Blacks rugbyshirt voor het WK van 2019

We maken vandaag even een uitstapje naar het rugby. De nieuwe rugby shirts van de Nieuw Zeeland All Blacks zijn namelijk vorige week gelanceerd door adidas en de rugbybond van Nieuw Zeeland. Deze shirts dragen de All Blacks onder andere tijdens het WK rugby van 2019, welke van 20 september tot 2 november 2019 plaats vindt in Japan. De All Blacks verdedigen in Japan hun wereldtitel en zijn in totaal drie keer wereldkampioen geworden. Het nieuwe thuisshirt en uitshirt van het Nieuw-Zeelandse rugby elftal werden op een speciaal evenement in Tokyo aan het publiek gepresenteerd. Check hieronder alle details van de nieuwe rugby shirts van All Blacks!

All Blacks thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe All Blacks WK 2019 rugby shirt bevat de nieuwste technologieën. Aan het lanceren van het nieuwe rugby shirt is een periode van achttien maanden voorafgegaan, waarbij verschillende spelers van het Nieuw-Zeelandse rugbyteam invloed hadden op het het design en de technologieën, waaronder spelers als Kieran Read, Beauden Barrett, Samuel Whitelock en Sonny Bill Williams. In de nieuwe shirts is dan ook een revolutionaire technologie verwerkt. Voor het eerst in de geschiedenis bevatten het rugbyshirt geen naden. Hierdoor kunnen de rugbyspelers van de All Blacks nog vrijer bewegen. Bovendien heeft het rugbyshirt een nog betere fit en is het 25% lichter dan eerdere designs. Qua looks heeft het shirt het gebruikelijke design. Het rugbyshirt, waarin de thuiswedstrijden worden gespeel, is geheel zwart met een ronde hals. De hals van het shirt is deels wit en dit betekent dat het shirt kenmerken bevat van het rugbyshirt die het nationale team droeg in de periode 2011-2014. Verder is het rugbyshirt uitgerust met een all-over hexagon 3D print en staan de logo's van de rugbybond en adidas op de borst, alsook het logo van de sponsor van het team: AIG. De binnenkant van de hals bevat de bijnaam van het rugbyteam: ALL BLACKS! Het thuistenue van de All Blacks wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met aan de bovenkant witte strepen.

All Blacks uitshirt 2019-2020

Het nieuwe All Blacks uitshirt voor 2019 is geheel wit met aan de onderkant van de mouwen een grijze band met daarin dunne, verticale strepen. Ook dit shirt bevat een 3D print over de voorkant van het shirt en de logo's van adidas, AIG en de rugbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uitshirt van het Nieuw-Zeelandse rugbyteam bevat een ronde hals en de binnenkant van de hals bevat een zwarte taping met daarin de bijnaam. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met zilveren accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe shirts waarin de All Blacks hun wereldtitel gaan proberen te prolongeren! 

All Blacks rugby shirt bestellen

De nieuwe All Blacks rugby shirts voor het WK van 2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt is zowel in een authentic versie als een replica versie beschikbaar. Het authentic shirt heeft een prijs van € 119,95 en het replica shirt is € 84,95 voor volwassenen. Voor kinderen heeft het shirt een prijs van € 64,95. Wil je andere All Blacks producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel het nieuwe All Blacks rugby shirt direct in DEZE SHOP

of andere merchandising in deze winkel!