15 november 2018

Het AC Milan anthem trainingsjack en warming-up shirt voor 2019

AC Milan en kledingsponsor PUMA hebben de nieuwe pré-match collectie voor 2019 gelanceerd. Deze nieuwe collectie bestaat uit een nieuw warming-up shirt en een nieuw anthem trainingsjack. Het warming-up shirt wordt gedragen tijdens het warmlopen ter voorbereiding op de Serie A en Europese wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2018-2019 en het anthem jack wordt gedragen wanneer de spelers van de Rossoneri het veld betreden voorafgaande aan deze wedstrijden. Dit betreft de laatste collectie van het seizoen 2018-2019. Deze items worden tot het mei 2019 gedragen. Rond die periode wordt de nieuwe collectie voor 2019-2020 gelanceerd! Check hieronder alle details van deze nieuwe PUMA AC Milan producten.

Het AC Milan warming-up shirt 2019

AC Milan en Puma hebben een tweetal nieuwe warming-up shirts uitgebracht. Het overwegend rode shirt wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het zwarte shirt wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden. We bespreken het design aan de hand van het rode warming-up shirt. Het warming-up shirt van de Milanezen is geheel rood en bevat een flitsende all-over print van diagonale lijnen, bliksemschichten en vlakken over het shirt. Deze lijnen zijn zwart en lopen door elkaar. Hiermee is het warming-up shirt geheel in stijl van de clubkleuren van Milan. De bies aan de onderkant van de mouwen is rood en verder bevat het shirt een ronde hals. Op de rechter borst staat het logo van PUMA. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds dit seizoen de tenues en trainingskleding van AC en beide partijen hebben een langjarige deal. Op het midden van het shirt staat Fly Emirates en de linker borst bevat het embleem van de in 1899 opgerichte club. Het zwarte shirt heeft hetzelfde design, maar dan in het zwart/rood.

AC Milan trainingsjack 2019

PUMA heeft ook twee nieuwe anthem jacks voor Milan uitgebracht, namelijk een zwarte en rode. Beide jacks bevatten hetzelfde flitsende patroon als het pre match shirt. Dit patroon komt terug aan de bovenkant van de mouwen en ter hoogte van de schouders. Het AC Milan trainingsjack bevat verder een stijlvolle baseball collar en de logo's van de club, Fly Emirates en Puma staan op de borst. De zijkanten van het jack bevatten zakken.  Uiteraard zijn deze items ook weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe AC Milan warming-up shirts en check ook de voetbalshirts van het seizoen 2018-2019.

AC Milan pre-match collectie 2019 bestellen

Het nieuwe AC Milan warming-up shirt en trainingsjack kan je vanaf begin december bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het warming-up shirt is € 54,95 en het jack is € 79,95. Beide items zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de AC Milan trainingscollectie in deze SHOP

of deze winkel!