6 februari 2017

Helsingborgs IF thuisshirt 2017

Het nieuwe Helsingborgs IF thuisshirt 2017 is bekend gemaakt door kledingsponsor Puma en de Zweedse voetbalclub. In dit nieuwe shirt speelt Helsingborgs de thuiswedstrijden van de Zweedse Superettan competitie gedurende 2017. Na in 2011 kampioen van Zweden te zijn geworden eindigde Helsingborgs daarna in de middenmoot en vorig jaar zelfs op een zeer teleurstellende 14e plaats. Hierdoor moest de club een promotie/degradatie wedstrijd spelen tegen Halmstade BK. Deze werd verloren en hierdoor speelt Helsingborg het 2017 seizoen in de tweede klasse van Zweden (Superettan). Kledingsponsor Puma laat bij het 2017 thuisshirt een nieuwe template zien welke we bij meerdere nieuwe shirts voor 2017-2018 zullen tegenkomen. Dit template zal ook bij de Arsenal en Borussia Dortmund shirts gebruikt worden. Check hieronder de informatie over het nieuwe thuisshirt van Helsingborgs.

Het Helsingborgs shirt thuis voor 2017 wordt gekenmerkt door uiteraard een rode kleur. De bijnaam van Helsingborgs IF luidt dan ook, De Roden. Verder bevat het shirt enkele blauwe details. Het Helsingborgs thuisshirt is gebaseerd op een nieuw Puma template en met name de blauwe streep over de schouders en de mouwen heeft een update gekregen. Deze streep bestaat uit meerdere stippen en wordt onderbroken door het Puma logo. Verder bevat dit shirt een rode baseball kraag en een knoop om de hals mee dicht te doen. De linkerborst is voorzien van het logo van Hesingborgs IF en de rechter met het embleem van Puma. Midden op de borst is er ruimte gemaakt voor hoofdsponsor Resurs Bank met daarnaast een blauwe stip. Boven de naam van deze hoofdsponsor staat de naam van co-sponsor Inter Sport. Op de rug in de nek staat Skånes Stolthet, de trots van Skåne.

We verwachten vooralsnog niet dat de shirts van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Olympia Stadion in Helsingborgs, ergens in Europa te koop zijn. Andere voetbalshirts voor 2017-2018 check je in deze online SHOP!

Helsingborgs -2017-puma -thuisshirt

Helsingborgs -2017-puma -thuis -shirt

Gerelateerd nieuws