22 april 2016

Haiti voetbalshirt 2016-2017

Het nieuwe Haiti voetbalshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor SAETA en de nationale voetbalbond van het land. In dit nieuwe shirt speelt Haiti de thuiswedstrijden tijdens de Copa America van 2016 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Haiti is dit seizoen één van de gastlanden, die deelneemt aan de Copa America van 2016. Omdat het toernooi dit jaar haar 100 jarig bestaan viert, vindt het toernooi buiten het continent (in de Verenigde Staten) plaats en zijn er een aantal gastlanden uitgenodigd. Het land is ingedeeld in poule B met Brazilië, Ecuador en Peru. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe voetbalshirt van het land uit Midden Amerika.

Haiti thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Haïti thuisshirt 2016-2017 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door een flitsend design over de borst. Vanuit het logo van de voetbalbond van Haiti lopen cirkels naar de bovenkant en zijkanten van het shirt. Daaronder is het shirt geheel blauw. De bies aan de onderkant van de mouwen is overwegend rood met een subtiele witte lijn. Ook de v-hals van het shirt van Haiti bevat deze kleuren. Onder deze hals staat het logo van kledingsponsor SAETA. De achterkant van het voetbalshirt bevat een design van v-banen. Verder bevat het nieuwe Haiti shirt nog een aantal speciale details. Zo staat aan de achterkant van de kraag een speciale tekst: ''"Grenadye alaso" (Soldaten vallen aan). Bovendien staat op de borst een tekst: '''L''union fait la force'' (Eenheid is kracht). Verder bevat het shirt een speciaal watermerk aan de linker onderkant van het shirt. Dit betreft het wapen van het land. Het nieuwe Haiti thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte golf. Bovendien staan op de shorts de logo's van de voetbalbond en SAETA. De voetbalbond van eht land heeft de naam  Fédération Haïtienne de Football (FHF). De kousen zijn ook een combinatie van blauw/wit en rood. Check hieronder de foto's van van het nieuwe Haiti thuistenue voor 2016-2017, waarin sterren als Nazon, Guerrier en Belfort.

Haiti shirt kopen

Het nieuwe Haiti voetbalshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de online shop van Subside Sports. De prijs van het shirt is ongeveer € 80,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! Directe levering gegarandeerd!

Haiti -voetbalshirt -2016-2017

Haiti -voetbalshirts -2016-2017