Groenland voetbalshirts 2022-2023

De nationale voetbalbond van Groenland en kledingsponsor Macron hebben onlangs de nieuwe Groenland voetbalshirts 2022-2023 gelanceerd. Groen is geen lid van de FIFA, maar wel van de ConIFA, een voetbalfederatie voor landen geen lid zijn van de FIFA, CONCACAF en UEFA. In deze tenues speelt Groenland dus alleen wedstrijden tegen landen die aangesloten zijn bij ConIFA. Vaak speelt Groenland ook wedstrijden tegen de Faeröereilanden en Ijsland. Macron verzorgt sinds de zomer van 2020 de tenues van het Groenlands voetbalelftal. Het Italiaanse sportmerk verzorgt vanaf volgend seizoen ook de voetbalshirts van SC Heerenveen & is ook de kledingsponsor van clubs als Sampdoria, Bologna, OGC Nice, Real Sociedad en tal van andere Europese clubs.

Groenland thuisshirt 2022-2023

Het Groenland thuisshirt 2022-2023 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door een all-over sublimatieprint in het zilver. De bovenkant bevat een print van sledehonden, een dier dat synoniem staat voor het Scandinavische land. Onder de drie sledehonden bevindt zich een print van andere symbolen die geassocieerd kunnen worden met het land en die ook terug komen in het logo van de voetbalbond. Het Groenland thuisshirt bevat verder een design van dunne, verticale pinstripes en is ook uitgerust met rode details. Rondom de oksels bevindt zich een rode band en ook de V-hals en de band op de mouwen zijn rood. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron in het rood en de linkerborst bevat de badge van de nationale voetbalbond, de Kalaallit Arsaattartut Kattuffiat (KAK). De achterkant van het Groenland voetbalshirt is wit en bevat ook een design van verticale, zilveren pinstripes. Het Groenland thuistenue wordt compleet gemakat door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode details.

Groenland uitshirt 2022-2023

Het Groenland uitshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als het uitshirt. Dit voetbalshirt is echter volledig rood. Ook de sublimatieprint en de pinstripes op het uittenue zijn rood. Daarnaast bevat het uittenue witte details. De band ter hoogte van de oksels en op de schouders zijn wit. Ook de V-hals en het logo van Macron op de rechterborst en de schouders zijn wit. De linkerborst is uitgerust met de badge van de voetbalbond. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met witte accenten. Zoals alle voetbalshirts en tenues van Macron zijn de Groenland voetbalshirts ook uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Groenland voetbalshirt bestellen

De Groenland voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen in de onderstaande webshop. De voetbalshirts zijn voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & hebben een prijs van € 72,50. Check in de onderstaande winkel ook andere voetbalshirts van Macron.

Bestel de Groenland voetbalshirt direct in deze webshop! 

Groenland thuisshirt 2022-2023

Groenland uitshirt 2022-2023

Gerelateerd nieuws