Greuther Fürth uitshirt 2021-2022

Greuther Fürth en Puma hebben nu ook het nieuwe Greuther Fürth uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de nieuwbakken Bundesliga club de Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden in 2021-2022. Puma is de producent van de nieuwe tenues van de ''Shamrocks.'' Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds vorig seizoen. 

Greuther Fürth uit shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe Greuther Fürth uitshirt 2021-202 is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de horizontale banen. Een aantal van deze banen zijn groen, een aantal zijn zwart en weer een aantal andere banen zijn uitgerust met een design van diagonale groene en zwarte lijnen. Verder bevat het uittenue zwarte mouwen met aan de onderkant een groene band. Ook de ronde hals van het uittenue is groen. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Puma logo in het wit en de andere borst bevat het clublogo van Greuther Fürth, welke gekenmerkt wordt door een klaver. Op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor Personall Hofmann. De achterkant van het Puma Greuther Fürth uitshirt is bijna volledig zwart en bevat aan de bovenkant de naam van de club: SpVGG Greuther Fürth. In de nek op de achterkant van het tenue is de leus van de club verwerkt: ''Fussball Auf Fränkisch.'' Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, welke ook de logo's van de club en Puma bevat. De kousen van het tenue zijn een combinatie van zwart en groen.

Evenals alle andere Puma tenues bevatten de Greuther Fürth tenues de Puma DryCell technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Greuther Fürth uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Green, Hrgota, Stach, Nunoo Sarpei, Abiama en nog meer spelers of check het Greuther Fürth thuisshirt. 

Greuther Fürth uitshirt bestellen

Het Puma Greuther Fürth uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 80,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 70,-. Check ook andere merchandising van deze club in deze shop! Directe levering!

Bestel je Greuther Fürth voetbalshirt direct in deze FANSHOP! 

Greuther Fürth uitshirt 2021-2022

Greuther Furth uitshirt 2021-2022