4 april 2012

Gremio voetbalshirts 2012

Gremio heeft de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2012 officieel gepresenteerd. Het moge allom bekend zijn dat Gremio daar jaarlijks weer een happening van maakt, vooral voor de liefhebber van vrouwen. Uit respect zouden wij in het hierna volgende alleen maar foto's van de presentatie van de nieuwe shirts van Gremio moeten tonen. Dat doen wij echter niet. Voor de vrouwenliefhebbers onder ons, sla het stuk hieronder lekker over en geniet van de foto's.

Voor de voetbalshirts liefhebbers geven wij uiteraard weer een uitgebreide beschrijving van de nieuwe Gremio voetbalshirts. Het nieuwe Gremio thuisshirt wordt opnieuw gekenmerkt door de vier lichtblauwe en vijf zwarte verticale banen over het voetbalshirt. Deze worden geflankeerd oor dunne witte banen. Verder is het nieuwe Gremio 2012 thuisshirt voorzien van een witte Y-vormige hals met een losse kraag. Ook de onderkant van de lichtblauwe mouwen zijn wit. De rechterborst bevat het logo van teamkledingsponsor Topper en de linkerborst is voorzien van het logo van Gremio met daarboven drie sterren. Hoofdsponsor Banrisul staat op het midden van de voetbalshirts. Het bijbehorende voetbalbroekje is zwart en bevat een blauwe en witte lijn op de voetbalbroekjes. Daarnaast staan het logo van Topper en Gremio op de voetbalbroekjes.

Het uitshirt van Gremio is opnieuw overwegend wit en bevat een lichtblauwe en zwart horizontale baan over de borst. Het logo van Topper staat op de rechter borst, het logo van Gremio op het midden van de borst en daaronder het logo van Banrisul. Ook het uitshirt heeft een Y-vormige blauw/witte kraag. De uittenues worden gecompleteerd door een wit voetbalbroekje.

Check hieronder de foto's van de voetbalvrouwen in de nieuwe Gremio tenues. Kijk en geniet! Deze voetbalshirts kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!

Gremio thuisshirt 2012-2013


Gremio shirts