De Gremio 2011 voetbalshirts zijn ook bekend! Deze week zijn de nieuwe shirts door Gremio, de teamkledingsponsor Topper en een aantal dames gepresenteerd. Topper heeft het stokje overgenomen van Puma, welke voorgaande jaren de teamkleding en voetbalshirts van Gremio verzorgd heeft. De nieuwe Gremio voetbalshirts zijn allen geheel in de clubkleuren van Gremio: zwart/lichtblauw/wit. Het thuisshirt van Gremio Foot-Ball Porto Alegrense wordt gekenmekrt door een verticaal zwart/lichtblauw gestreept design. De zwarte en lichtblauwe banen worden geflankeerd door dunnere witte lijnen. De kraag is dit jaar rond en is wit. Op de linkerborst staat het logo van Gremio met daarboven drie sterren, welke verwijzen naar de meer dan 30 behaalde staatskampioenschappen.

Het uitshirt is lichtblauw en heeft een zwart/wit kruis op het shirt, welke door het logo van Gremio heen lopen. Het logo van Topper staat iets hoger dan op het thuisshirt en de kraag is evenals het thuisshirt wit. Ook Gremio heeft een derde shirt voor het seizoen 2011. Het 3e shirt is wit en kenmerkt zich door een brede verticale lichtblauwe baan aan de rechterkant en een zwarte baan aan de linkerkant van het shirt. Daartussen staan het logo van Gremio en het logo van Topper onder elkaar. Shirtsponsor van Gremio is Banrisul.


Hieronder een impressie van de presentatie van de nieuwe Gremio shirts, waarin de club speelt gedurende het seizoen 2011 in de Braziliaanse Serie A. Kijk en geniet! De shirts zijn binnenkort beschikbaar hier! Koop het hier!