Mode is iets eigenaardigs. Iedereen wil uniek zijn, maar tegelijkertijd wil men kleding dat in de mode is. Johan Cruyff is uniek. Niemand is zoals hij. Het merk Cruyff Classics wat hij in de jaren zeventig opzette is daarom ook uniek. Het moment dat de doos open gaat van een nieuwe bestelling is als het uitpakken van sinterklaascadeau's op pakjesavond. Snel die handtekening zetten bij de postbode en ongeduldig het pakketje openscheuren. En, zie daar: nieuwe Cruyff Classics sneakers! Johan Cruyff, the founder van het sport fashion merk Cruyff Classics.

De handtekening, de leeuw en de  leren tong. Klassieker kan bijna niet. Dat de sneakers van Cruyff Classic in de mode zijn is overbodig nieuws. Tegenwoordig zie je ze overal, en terecht. De stijlvolle schoen heeft de uitstraling van een voetbalschoen zonder noppen.

Exclusief op Sportus.nl worden Cruyff Classics sneakers aangeboden tegen een korting van wel 40%! Daarbij krijgen de eerste 100 Cruijff Classics bestellers een gratis leren Cruyff Classic bal. Dennis Bergkamp, Gerald Vanenburg, John van het Schip en Marco van Basten waren ons al voor. Wie volgt?

Koop het hier!

Cruijff