7 juli 2016

Grasshopper Zurich voetbalshirts 2016-2017

De Zwitserse voetbalclub Grasshopper heeft samen met kledingsponsor Puma de nieuwe voetbalshirts officieel gelanceerd. Sinds 2012 is Puma kledingsponsor van de Zwitserse voetbalclub. Ter viering van de 130ste verjaardag van Grasshopper Club Zürich hebben zowel het thuis- als het uitshirt dit jaar een stijlvol design. Grasshopper is een Zwitserse voetbalclub en opgericht in 1886 en is de succesvolste club uit de Zwitserse voetbalhistorie. De thuiswedstrijden worden door de club afgewerkt in de Letzigrund. Het afgelopen seizoen werd Grasshopper vierde in de Zwitserse Super League. Hierdoor speelt Grasshopper dit seizoen Europa League wedstrijden. Onder andere Lucas Andersen zal het aankomend seizoen te bewonderen zijn in deze shirts.

Grasshopper Club Zurich thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Grasshopper thuisshirt voor 2016-2017 heeft traditioneel een half-om-half design. Het blauw met witte shirt heeft enkele gouden details. De biesjes hebben een dun goud lijntje en aan de binnenkant van de kraag is dit lijntje ook aangebracht. Aan de binnenkant van de nek is een mooi patroon van Grasshopper Club Zurich aangebracht. Op de linkerborst het logo van Grasshopper met daarboven twee sterren welke refereren aan de 27 landskampioenschappen van de club. Op de andere borst het logo van Puma met daaronder sponsor Raffeisen. Midden op de borst staat de naam van hoofdsponsor Ducksch: Anliker. Op de achterkant staat. sponsornaam  digialSTROM. Het thuistenue wordt compleet gemaakt met een wit broekje en witte voetbalkousen. Zowel de kousen als het broekje hebben blauwe details. Een klassiek design om de 130-jarige verjaardag van de club te vieren.

Grasshopper Club Zurich uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Grasshopper uitshirt voor het seizoen 2016-2017 is volledig oranje met enkele witte details. Over de voorkant van het shirt lopen enkele dunne krijtstrepen. De ronde hals van het shirt is ook wit en er loopt een witte baan over de schouder van de mouwen. Op de achterkant van de kraag is een sprinkhaan in het wit geplaatst, welke uiteraard afkomstig is uit de naam van de club. Ook op de achterkant sponsornaam digialSTROM. De linkerborst bevat het logo van Zurich met daarboven de 2 sterren en aan de andere kant het Puma logo. Het uitshirt heeft als hoofdsponsor Priora. Een oranje voetbalbroek en oranje kousen zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Over de zijkanten van het broekje loopt een verticale witte baan. De bovenkant van de kousen is ook wit.

Grasshopper voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt van de Zwitserse club kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shops! De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt van de club laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers! Directe levering gegarandeerd!

Koop het shirt in deze officiële Grasshopper STORE

of in deze online shop!

Grasshopper -voetbalshirt -2016-2017
Grasshopper -uittenue -2016-2017

Gerelateerd nieuws