Goedkoop Inter Milan trainingspak

Black Friday, Sinterklaas, Kerst! Het is een perfecte maand om cadeaus te scoren en te krijgen. Ben je fan van Inter Milan? Dan hebben we een leuke aanbieding. Het nieuwste Inter Milan trainingspak kun je vanaf nu bestellen met tenminste een korting van 30%! Dit betreft dan ook nog eens het nieuwste trainingspak, dat afgelopen zomer door Nike en Inter is gelanceerd. In dit nu goedkope trainingspak traint Internazionale dus in de voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden. Voor nu is alleen het pak voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) in de SALE, maar het kan zo maar het geval zijn dat het Inter Milan trainingspak voor kinderen binnenkort ook nog veel goedkoper is!

Wil je het goedkope Inter Milan trainingspak direct bestellen? Dat kan exclusief in deze SHOP! 

Goedkoop Inter Milan trainingspak bestellen? Check alle details van dit pak!

Het goedkope Inter Milan trainingspak betreft overigens het trainingspak waarin de Milanezen de trainingen en warming-up afwerken ter voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League. Dit trainingspak wijkt qua design af van het andere Inter Milan trainingspak. Het goedkope trainingspak heeft namelijk een andere kleurencombinatie en een ander logo van Nike op de borst. Achter de kleur van dit pak schuilt overigens een verhaal. De kleuren van de Inter Milan trainingstrui en trainingsbroek zijn namelijk geïnspireerd door de kleuren van het logo van hoofdsponsor Pirelli. De bandenfabrikant is dit seizoen maar liefst 25 jaar de hoofdsponsor van Internazionale. Dit pak is dus deels een ode aan de shirtsponsor. Pirelli is sinds 1995 de shirtsponsor van Inter. Dit was ook het seizoen waarin Nike voor het laatst het zogenaamde Futura logo op de voetbalshirts van verschillende clubs gebruikte. Toeval of niet, ook dit logo is na 25 jaar weer terug op de trainingspakken van Inter. Het Futura logo bestaat uit de swoosh en het woordmerk van Nike. Dit logo heeft de iconische kleur geel van het Pirelli logo en prijkt op de rechterborst. Deze kleur is ook weer te vinden in het logo van Inter Milan op de andere borst en in de taping aan de binnenkant van de hals. Verder heeft de training top van de Italiaanse club dezelfde kenmerken als de andere training tops van Nike. De mouwen van de Inter Milan trui zijn raglanmouwen en deze mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de sweater nog strakker om het lichaam valt. De achterkant van de top is net wat langer. Dit biedt je wat extra bescherming.

Bij een goedkope Inter Milan trainingstrui hoort natuurlijk ook een goedkope trainingsbroek. Die is bij Nike voor volwassenen ook in de aanbieding en heeft nu slechts een prijs van € 45,-. De trainingsbroek van Inter heeft dezelfde kleurencombinatie als de training top. Deze is ook donker grijs met gele logo's van Inter Milan en Nike. De trainingsbroeken van Inter Milan zijn aan de zijkanten uitgerust met zakken en worden verder gekenmerkt door de tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, zodat je deze broek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je sneakers of voetbalschoenen. Dit pak is zowel perfect om casual te dragen als om in te sporten. Speciaal voor degenen die in dit goedkope Inter Milan trainingspak willen sporten, heeft Nike het pak uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Internazionale trainingspak bestellen

Het Inter Milan trainingspak bestel je nu dus met een korting van 30% voor volwassenen. De trainingstrui is deze week niet € 65,-, maar € 45,-. Hetzelfde geldt voor de trainingsbroek. Een heel trainingspak koop je nu dus in de maten S, M, L, XL en XXL voor minder dan € 100,-! Perfect voor de feestdagen of de Inter Milan fan!

Bestel het goedkope Inter Milan trainingspak direct in deze SHOP!