18 april 2019

Goedkoop AC Milan voetbalshirt en retro t-shirts

Voetbalshirts zijn tegenwoordig duur! Bijna ieder jaar verhogen grote sportmerken als adidas, Nike en Puma wel de prijzen van hun voetbalshirts. Voor de voetbalshirts van AC Milan is dat geen uitzondering. Puma is verantwoordelijk voor de productie en daarmee ook (een beetje) voor de prijzen van de AC Milan tenues. Een shirt voor volwassenen heeft na lancering een prijs van € 85,- tot € 90,- en een shirt voor kinderen is ongeveer € 70,-. Dan staat hier nog geen eens je naam en nummer op. De kosten daarvan zijn vaak nog eens € 15,- extra. Ben je fan van Milan en wil je dit bedrag niet kwijt zijn aan een AC Milan voetbalshirt? Dan hebben we goed nieuws! Er zijn namelijk verschillende alternatieven. Check!

Goedkope AC Milan t-shirts en hoodies

Het Engelse t-shirt merk Retake staat bekend om haar gave team t-shirts. Dit zijn katoenen t-shirts waarin verschillende elementen van de voetbalshirts van een club verwerkt zijn. De AC Milan team t-shirts zijn beschikbaar in de kleuren van de verschillende voetbalshirts van de Rossoneri: rood, zwart en wit. De AC Milan team t-shirts van Retake bevatten op het midden van het shirt de naam van de club en op de linker borst prijkt een speciaal Milan logo. Dit Milan embleem bevat aan de ene kant de iconische rood/zwarte banen van het voetbalshirt van de in 1899 opgerichte club en het andere deel van het logo is uitgerust met het St. George kruis, welke ook onderdeel is van het wapen van de stad. Boven het logo prijkt een gouden ster, die verwijst naar de meer dan 10 (18 momenteel) kampioenschappen van de Italiaanse club. De team t-shirts bevatten op de rechterborst nog een print van het Coppa Italia logo, verwijzend naar de vele bekers die Milan in haar geschiedenis gewonnen heeft. De t-shirts hebben een echte retro look en zijn daarom ook beschikbaar met de naam en het nummer van verschillende helden die de club gekend heeft en met name sterren van de jaren '90, zoals Maldini, Nesta, Boban en Savicevic. Sommige t-shirts zijn uitgerust met een zogenaamde Gallery printing. De gallery bedrukking bestaat niet alleen uit de naam en het numemr van de spelers, maar in de bedrukking is ook een afbeelding van de speler verwerkt. Super vet dus! De t-shirts zonder de bedrukking van de spelers bestel je al vanaf € 24,95 en de t-shirts met print van spelers al vanaf € 29,95! Bestel deze gave team t-shirts en hoodies exclusief in deze winkel!

AC Milan retro voetbalshirts jaren '80 en '90

Een ander alternatief zijn de wat duurdere retro voetbalshirts van AC Milan. Deze shirts hebben een prijs van € 49,95 en zijn geïnspireerd door voetbalshirts die door de Rossoneri in het verleden gedragen werden en dan met name waarin belangrijke prijzen gewonnen werden. Het merk Scoredraw staat onder andere bekend om haar gave AC Milan retro shirts. Één van die retro shirts is het voetbalshirt van 1993-1994, het shirt waarin Milan niet alleen kampioen werd, maar ook de Champions League won. In de finale waren de Milanezen maar liefst met 4-0 te sterk voor Barcelona. Het is het shirt dat gedragen werd door spelers als Maldini, Baresi, Desailly, Boban en Albertini. Het Scoredraw assortiment bevat ook het shirt van het seizoen 1988-1989. Dit is het tenue dat gedragen werd door de Nederlandse sterren: Gullit, Van Basten en Rijkaard. Ook in dit shirt werd de Europa Cup I gewonnen. Deze legendarische shirts kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en hiervoor wordt dezelfde bedrukking gebruikt als de spelers in de jaren '80 hadden. De retro shirts van Milan bestel je exclusief in deze winkel!