Godoy Cruz voetbalshirts 2023

De Argentijnse voetbalclub Godoy Cruz en kledingsponsor Fiume Sport hebben deze week de nieuwe Club Deportivo Godoy Cruz Antonio Tomba voetbalshirts 2023 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt Godoy Cruz de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club uit de gelijknamige stad op de vijftiende plek in de Argentijnse competitie. Ook dit jaar is het lokale sportmerk Fiume Sport weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Godoy Cruz voetbalshirts. Deze functie heeft het merk sinds 2020.

Godoy Cruz thuisshirt 2023

Het Godoy Cruz thuisshirt 2023 is volledig blauw en wordt gekenmerkt door de dunne verticale witte banen. Het Godoy Cruz voetbalshirt is verder uitgerust met een combinatie van een rechte en diagonale hals. Het diagonale gedeelte is wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat het logo van Fiume Sport en de linkerborst het logo van de club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de onderkant een witte band. De kousen zijn ook blauw en hebben aan de bovenkant een witte band.

Godoy Cruz uitshirt 2023

Het Godoy Cruz uitshirt 2023 is dit jaar wit en bevat een all-over sublimatieprint van zizagvormen in een andere tint wit. Het uitshirt heeft verder een combinatie tussen een open kraag en opstaande kraag. De band aan de onderkant van de mouwen is wit en de logo's van de club en Fiume Sport staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met blauwe details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Godoy Cruz voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Conechny, Abrego, Nicolás Fernández, Galdames, Allende en nog meer spelers. Helaas kun je deze tenues alleen bestellen in de officiële clubshop van de Argentijnse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts of t-shirts van Argentijnse clubs? Check het in deze fanshop!

Godoy Cruz thuisshirt 2023

Godoy Cruz thuisshirt 2023

Godoy Cruz uitshirt 2023

Godoy Cruz uitshirt 2023

Gerelateerd nieuws