Gabon voetbalshirts 2022-2023

De nationale voetbalbond van Gabon en kledingsponsor Kappa hebben de nieuwe Gabon voetbalshirts 2022-2023 gelanceerd. In deze tenues speelt het Gabonese voetbalelftal de Afrika Cup 2022 wedstrijden en de overige wedstrijden in de periode 2022-2023. Gabon neemt het in de poulefase van de Afrika Cup dit jaar op tegen Marokko, Ghana en de Comoren in poule C. De Afrika Cup vindt van 9 januari tot 6 februari plaats in Kameroen. Kappa is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van het nationale voetbalelftal van Gabon en heeft bij de ontwikkeling van de tenues rekening gehouden met Gabonese symbolen.

Gabon thuisshirt 2022-2023

Het Gabon thuisshirt 2022-2023 is dit jaar weer in stijl van de kleuren van de Gabonese vlag. Het voetbalshirt is geel met groene accenten. De band aan de onderkant van de mouwen is groen en hetzelfde geldt voor de ronde hals. Het meest opvallende aan het tenue is de print die in het materiaal van het Gabon voetbalshirt is verwerkt. Dit betreft een print van een panter, verwijzend naar de bijnaam van het nationale voetbalelftal: ''Les Panthères.'' In deze print is ook weer een design van golven verwerkt. Ook de mouwen van het Gabon thuisshirt bevatten een print van golven. Op de rechterborst prijkt het Kappa omni logo in het blauw en de linkerborst bevat de badge van de Gabonese voetbalbond, de FEGAFOOT / Fédération Gabonaise de Football. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de vlag van het land. Het Gabon thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje, welke aan de zijkanten het Kappa omni logo bevat en op de rechterpijp de badge van de voetbalbond. De kousen van het thuistenue zijn ook volledig blauw.

Gabon uitshirt 2022-2023

Het Gabon uitshirt 2022-2023 is overwegend wit met gele en groene details. De mouwen zijn aan de zijkanten en onderkant geel met subtiele groene lijn. Dit is ook de kleurencombinatie van de ronde hals. Ook het uitshirt bevat een all-over print van golven. Deze golven zijn geïnspireerd door de golven aan de onderkant van de badge van de FEGAFOOT. De logo's van Kappa en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuistenue, evenals de vlag van het land. Het Gabon uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauw Kappa logo. De kousen zijn ook wit. Gabon heeft dit jaar ook een alternatief uitshirt. Het derde shirt is in stijl van de kleuren van de Gabonese vlag. Dit tenue is een combinatie van groen, geel en blauw. Deze kleuren staan respectievelijk symbool voor het bos, de zon en de zee. Het Gabon 3e shirt is overwegend groen en bevat een diagonale gele band van de linker oksel naar de rechter onderkant van het tenue. Daaronder is het tenue blauw. Ook dit tenue bevat een print van diagonale golven. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen van het Gabon 3e voetbalshirt 2022-2023 zijn blauw/geel. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Kappa Gabon voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Aubameyang, Boupendza, Lemina, Eyouna, Bouanga, N'Dong en andere spelers. 

Gabon voetbalshirts bestellen

De nieuwe Kappa Gabon voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Het voetbalshirt is voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de voetbalshirts is € 84,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel het Gabon voetbalshirt direct in deze fanshop! Gabon thuisshirt 2022-2023

Gabon thuisshirt 2022-2023

Gabon uitshirt 2022-2023

Gabon 3e shirt 2022-2023

Gabon keepersshirt 2021-2022

Gabon voetbalshirts Afrika Cup 2022