De nieuwe voetbalshirts van de Braziliaanse voetbalclub Flamengo zijn officieel bekend gemaakt door de club en teamkledingsponsor Olympikus. In deze voetbalshirts speelt Flamengo de wedstrijden in de Braziliaanse Serie A gedurende het seizoen 2012. De nieuwe shirts van Flamengo staan geheel in het teken van het 100 jarig bestaat van de club. De club is namelijk opgericht in 1912.

Het nieuwe thuisshirt van Flamengo wordt gekenmerkt door de brede rode en zwarte verticale banen over het shirt. Verder bevat het shirt een ronde hals met een kleine opening. Het logo van de teamkledingsponsor staat net onder deze kraag en het logo van Flamengo staat op de linkerborst. De achterkant van de kraag bevat een verwijzing naar het 100 jarig bestaan. Hier staat de tekst: “Centenário do Futebol 1912-2012″ , wat betekent ''100 jaar voetbal''. De mouwen van het shirt bevatten bovendien het logo van hoofdsponsor BMG. De Flamengo thuistenues worden gecompteteerd door een wit voetbalbroekje en zwart/rode kousen.

Het Flamengo uitshirt 2012-2013 is overwegend bevat een brede rode en zwarte baan over de borst. Verder heeft het shirt vrijwel hetzelfde design als het thuisshirt. Het shirt heeft een ronde hals met een kleine rode opening, op de mouwen staat ook weer BMG en op de achterkant van het shirt de verwijzing naar het 100 jarig bestaan van de club. De uittenues van Flamengo wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met een rode strip en witte kousen met aan de bovenkant een rood/zwarte band. Geniet hieronder van de foto's van de nieuwe Flamengo voetbalshirts 2012. In deze voetbalshirts schitteren spelers als Ronaldinho & Vagner Love.

Deze voetbalshirts van Flamengo kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!

Flamengo voetbalshirts

 

Flamengo voetbalshirts

 

Flamengo voetbalshirts