FK Qarabag voetbalshirts 2019-2020

FK Qarabağ speelt dit seizoen weer in de Europa League. De club uit Azerbeidzjan neemt het tijdens het toernooi op tegen Sevilla, Apoel Nicosia en F91 Dudelange in poule A. Adidas is kledingsponsor van de club van trainer Gurban Gurbanov en presenteerde afgelopen zomer de nieuwe tenues. In deze nieuwe voetbalshirt speelt de zevenvoudig kampioen ook de wedstrijden in de nationale competitie en beker gedurende 2019-2020.

FK Qarabağ thuisshirt 2019-2020

Beide nieuwe voetbalshirts van FK Qarabağ hebben een standaard template van adidas. Het thuisshirt van FK Qarabağ is geheel zwart met een ronde hals in het wit. Ook de drie strepen van adidas op de schouders zijn wit en hetzelfde geldt voor een subtiele lijn op de mouwen. Op de borst staan de logo's van de club en adi. Boven het logo van FK Qarabağ staat een gouden ster. Deze verwijst naar de meer dan vijf (zeven) gewonnen kampioenschappen van de club. Op het midden van het tenue staat sponsor AZERSUN. De thuistenues van FK Qarabağ worden compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met witte adidas strepen.

FK Qarabağ uitshirt 2019-2020

Het FK Qarabağ uitshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter wit met zwarte details. De ronde hals is zwart en dit geldt ook weer voor de drie strepen van adidas. De logo's van de club, adi en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FK Qarabağ voetbalshirts voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Emreli, Zoubir, Sadygov, Ozobíc en andere sterspelers.

Helaas kun je de nieuwe tenues van FK Qarabağ alleen in de clubshop van de club uit Azerbeidzjan bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues van dit seizoen? Check het dan in deze winkel. Directe levering!

Gerelateerd nieuws