16 februari 2017

Figueirense uitshirt 2017-2018

Adidas geeft lekker gas met het lanceren van nieuwe voetbalshirts deze maand. Afgelopen week werden er al een aantal nieuwe Major League Soccer voetbalshirts voor 2017-2018 gelanceerd. Vandaag is het de beurt aan het nieuwe uitshirt van de Braziliaanse club Figueirense. In dit nieuwe shirt speelt de club uit Floranopolis de uitwedstrijden in de Brasileiro Serie A gedurende 2017-2018. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van ''Figueira''

Het nieuwe uitshirt van Figueirense is geheel in stijl van de clubkleuren van de club. Het shirt is overwegend wit met zwarte accenten. De zwarte accenten komen terug in vier verticale banen over de voorkant van het shirt. Ook de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen zijn zwart. Verder is het nieuwe trikot van de Braziliaanse club uitgerust met een crew neck en prijken op de borst de logo's van de club en de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estádio Orlando Scarpelli. Het nieuwe shirt van Figueirense wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Op de shorts staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie. In deze nieuwe shirts schitteren sterren als Marcos Roberto da Silva Barbosa, Bruno Fabiano Alves, Everton Santos en nog meer sterren.

Zoals alle adidas tenues zijn de tenues van Figueirense uitgerust met het adidas Climacool of Climalite systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

De shirts van Figueirense zijn vooralsnog alleen te koop in de online shop van de Braziliaanse club. Geïnteresseerd in andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs? Scoor ze in deze SHOP!

Of check alle nieuwe, vette adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Figueirense -shirt -2017-2018

Gerelateerd nieuws