27 juni 2016

Feyenoord trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe trainingsshirt van Feyenoord voor 2016-2017 is tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt officieel gelanceerd door de Rotterdamse club en kledingsponsor Adidas. Feyenoord en Adidas hebben twee verschillende trainingsshirts gelanceerd. Het ene trainingsshirt wordt vooral gedragen door de spelers tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden. Het andere trainingsshirt wordt vooral gedragen door de staf van Feyenoord, welke onder leiding staat van Giovanni van Bronckhorst. Uiteraard bespreken we hieronder beide nieuwe training shirts van de Rotterdamse club.

Feyenoord trainingsshirt spelers 2016-2017

Het nieuwe Feyenoord trainingsshirt van de spelers voor 2016-2017 heeft een helder blauwe kleur met turquoise en navy blauwe accenten. Deze accenten komen vooral terug aan de achterkant van de v-hals. Hier bevindt zich namelijk een lijn in het turquoise en navy blauw. Het nieuwe trainingsshirt van de club, die afgelopen seizoen als derde eindigde in de Eredivisie, is gebaseerd op het Adidas Condivo 16 template. Dit betekent ook dat de trademark strepen van Adidas niet meer over de schouders en mouwen lopen, maar te vinden zijn aan de zijkatnen van het trainingsshirt. Het logo van kledingsponsor Adidas, welke sinds 2014-2015 Feyenoord voorziet van de tenues en trainingskleding, staat in het navy blauw op de rechter borst. De andere borst bevat het logo van de Rotterdammers, terwijl het logo van hoofdsponsor OPEL in het turquoise op het midden van het trainingsshirt staat. Dit is het laatste jaar dat OPEL hoofdsponsor is van de club. Vanaf 2017-2018 prijkt er een logo van een nieuwe shirt- en hoofdsponsor op de teamwear van Feyenoord. De keepers van Feyenoord dragen komend seizoen een ander trainingsshirt. Dit shirt is navy blauw met turquoise accenten en heeft hetzelfde design als het andere shirt. Check hieronder de foto's van het trainingsshirt dat komend seizoen door de spelers gedragen wordt.

Feyenoord trainingsshirt staf 2016-2017

De staf van Feyenoord draagt dit jaar een overwegend wit trainingsshirt met zowel zwarte als grijze accenten. Ook dit shirt is gebaseerd op het Condivo 16 template van Adidas. Het shirt is geheel wit met een v-hals. De achterkant van de v-hals is uitgerust met een zwarte en grijze lijn, terwijl de Adidas trademark strepen aan de zijkanten van het trainingsshirt zwart zijn. De logo's van Adidas, Feyenoord en de club staan op dezelfde plek als op de trainingsshirts van de spelers, waarbij het verschil is dat de logo's van Adidas en OPEL op dit shirt grijs en zwart zijn. Alle Feyenoord trainingskleding is uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van beide shirts, welke zowel beschikbaar zijn voor kinderen als voor volwassenen.

Feyenoord trainingspak kopen

Het nieuwe trainingspak van Feyenoord voor 2016-2017 kan je per direct kopen in de officiële fanshop van de Rotterdammers. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 47,- en voor kinderen € 43,-. Wanneer je lid bent van het legioen van de club, scoor je nog een extra korting! Check in de officiële shop van Feyenoord ook het nieuwe trainingspak, presentatiepak, polo of andere merchandising, evenals de nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017! Directe levering en gratis verzending!


Feyenoord-trainingsshirt-spelers-2016-2017

Feyenoord-trainingsshirt-staf-2016-2017

Bron foto: Feyenoord fanshop