Dit is het Castore Feyenoord trainingspak 2023-2024

De spelers van Feyenoord dragen dit seizoen weer een nieuwe trainingspak tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden! Het nieuwe trainingspak is niet meer door adidas geproduceerd, maar door de nieuwe kledingsponsor Castore Sportswear. Vanaf dit seizoen prijkt het logo van het Britse sportmerk van de gebroeders Beahon op de trainingspakken van de Rotterdammers! Ook dit seizoen bestaat het trainingspak van Feyenoord weer uit een training sweater en een trainingsbroek.

Feyenoord training sweater 2023-2024

De Feyenoord training sweater 2023-2024 is rood en wordt gekenmerkt door de zwarte panels op de schouders. De training sweater, die door de spelers gedragen wordt, bevat een hoge hals met een rits tot de borst, maar is dit seizoen ook beschikbaar in een versie met een ronde hals. Alle logo's op de Feyenoord trainingstrui zijn wit. Op de rechterborst prijkt het logo van Castore, terwijl het logo van de club op de linkerborst staat. Dit betreft een monochroom logo. Het Feyenoord logo heeft namelijk de kleuren van het trainingspak: rood/wit. Op het midden van alle trainingskleding van Feyenoord staat dit seizoen het logo van DR GROUP. Van Donge & De Roo vervangt JEX als logo op alle Feyenoord trainingskleding. Vorig seizoen stond het logo van het havenbedrijf al wel op de trainingskleding van Feyenoord Vrouwen. De zoom aan de achterkant van de Feyenoord training sweater is langer. De training sweater is ook beschikbaar in een versie met fleece materiaal.

  • Materiaal: 100% polyester
  • ¼ Ritssluiging
  • Langere zoom
  • Contrasterende zij- en schouderpanelen.

Feyenoord trainingsbroek 2023-2024

Het Feyenoord trainingspak 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met aan de bovenkant een rode tailleband. De inzetstukken ter hoogte van de kuiten zijn ook rood. De Feyenoord trainingsbroek heeft dit seizoen weer een slanke, atletische pasvorm, wat betekent dat de trainingsbroek naadloos aansluit op de benen. De trainingsbroek is ook gemaakt van een lichte en zachte stretchstof, wat dit effect verbetert. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en Castore. Bovendien bevat de trainingsbroek twee zakken met ritsen:

  • Materiaal: 100% polyester
  • Getailleerde pasvorm
  • Zakken met ritsen
  • Tailleband met trekkoord

Feyenoord trainingspak bestellen

Het Castore Feyenoord trainingspak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is de training sweater € 70,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 62,-. De trainingsbroek is beschikbaar vanaf € 60,-.

Dit is het Castore Feyenoord trainingspak 2023-2024
Dit is het Castore Feyenoord trainingspak 2023-2024
Dit is het Castore Feyenoord trainingspak 2023-2024