27 juni 2016

Feyenoord trainingspak 2016-2017

Het nieuwe trainingspak van Feyenoord voor 2016-2017 is vandaag tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van de Rotterdammers officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Adidas. Het trainingspak wordt door Feyenoord gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden gedurende komend seizoen. We bespreken het design van het nieuwe pak van de Rotterdamse club hieronder.

Blauw Feyenoord trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Feyenoord trainingspak bestaat dit jaar uit een trainingsjack en trainingsbroek. Het trainingsjack heeft een helder blauwe kleur, maar bevat ook turquoise en navy blauwe accenten. Deze komen vooral terug in de kraag van het jack. Verder is het jack uitgerust met donkere trademark strepen van Adidas. Deze bevinden zich aan de zijkanten van het trainingsjack. Het logo van kledingsponsor Adidas, welke sinds 2014-2015 verbonden is aan de club, staat op de rechter borst. De andere borst bevat zowel het logo van de Rotterdammers als het logo van OPEL. Dit is het laatste jaar dat OPEL kledingsponsor is van de club. Het automerk is sinds 2013 verbonden aan de club. Vanaf 2017-2018 zal Feyenoord een andere hoofdsponsor krijgen. Het jack bevat aan de zijkanten twee zakken. Het nieuwe trainingspak van Feyenoord wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek, waarop ook de logo's van Feyenoord, OPEL en Adidas prijken. Deze broek is ook aan de zijkanten uitgerust met twee zakken met een rits. Kenmerkend aan de trainingsbroek is dat deze strak om de kuiten en enkels valt en aan de onderkant is uitgerust met ritsen. Zoals alle trainingskleding van Adidas is ook het trainingspak van Feyenoord uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het trainingspak van Feyenoord, waarin sterren als Kuyt, van Beek, Vilhena, Jörgensen, Kramer, Vermeer, Tapia en nog meer sterspelers komend seizoen trainen!

Feyenoord trainingspak 2016-2017 kopen

Het nieuwe Feyenoord trainingspak voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen in de officiële fanshop van Feyenoord. De prijs van het trainingspak voor volwassenen is € 100,- en voor kinderen € 90,-. Hier kan je ook andere trainingskleding van Feyenoord kopen zoals het trainingsshirt, het presentatiepak, sweaters en natuurlijk de nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017. Directe levering en gratis verzending!

Feyenoord-trainingspak-2016-2017

Bron foto: Feyenoord fanshop