26 juni 2016

Feyenoord thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Feyenoord shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de Rotterdamse club en kledingsponsor Adidas. Dit gebeurde op de eerste training van de Rotterdammers ter voorbereiding op 2016-2017. In dit shirt speelt Feyenoord de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League thuiswedstrijden in de Kuip gedurende komend seizoen. De Rotterdamse club won afgelopen seizoen de beker en eindigde als derde in de Eredivisie, waardoor het komend seizoen in de groepsfase van de Europa League aantreedt. Feyenoord en Adidas hebben ook dit seizoen weer een klassiek thuisshirt gelanceerd met als enige opvallende detail de verplaatsing van de drie strepen van Adidas. We bespreken het design van het nieuwe shirt hieronder!

Feyenoord thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Feyenoord thuisshirt voor 2016-2017 wordt zoals altijd gekenmerkt door het half-om-half design. De linkerkant van het shirt is wit en de andere kant van het shirt is rood. De mouwen zijn hier contrasterend aan. Dit betekent dat de linker mouw van het shirt rood is en de rechter mouw wit. Verder is het nieuwe shirt van de Rotterdamse club uitgerust met zwarte accenten. De bies aan de onderkant van de mouwen is zwart, evenals de v-hals van het shirt en de drie strepen van Adidas. Deze drie strepen staan dit jaar niet meer op de schouders en mouwen, maar lopen over de zijkanten van het shirt. Op de borst van het voetbalshirt van Feyenoord staan de logo's van Adidas en de club. Adidas is sinds het seizoen 2014-2015 kledingsponsor van de club. Boven het logo van Feyenoord staat een gouden ster, welke verwijst naar de 14 Eredisie kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er in Nederland een ster aan het logo van de club worden toegevoegd. Shirtsponsor OPEL staat zowel op het midden van het shirt als op de linker mouw. Dit is het laatste jaar dat OPEL hoofdsponsor is van de club. Vanaf 2017-2018 zal er een nieuwe sponsor op het shirt van de Rotterdammers prijken. Welke sponsor dat zal zijn is nog niet bekend. OPEL is 2013 shirtsponsor van de club. Het nieuwe Feyenoord thuistenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte trademark strepen van Adidas. Bovendien zijn de onderkant van de pijpen uitgerust met een subtiele rode lijn. Op de shorts staan ook de logo's van de club, Adidas en OPEL. De kousen van het nieuwe Feyenoord tenue zijn zwart met aan de bovenkant een rode band en daarboven weer drie dunne Adidas strepen. De Feyenoord tenues zijn zoals alle tenues van Adidas uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe tenue waarin sterren als Kuyt, Vilhena, Elia, Kramer, Jörgensen, Van Beek, Kongolo, Tapia en nog meer sterren. Check ook het nieuwste Feyenoord uitshirt 2016-2017!

Feyenoord voetbalshirt kopen

Het nieuwe Feyenoord shirt is exclusief te koop voor kinderen en volwassenen in de online shop van de Rotterdammers. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 65,-. Hier kan je je Feyenoord voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Check daar ook de nieuwste trainingskleding en andere Feyenoord merchandising!

Of check hier legendarische Feyenoord retro shirts van COPA!

Feyenoord -thuis -shirt -2016-2017